Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENOCID U SREBRENICI
Povratak na članak

Hodžić o Milanovićevoj izjavi: Prešao je civilizacijsku liniju. Ima uređenu predrasudu prema Bošnjacima

Hodžić je podsjetio da je u Srebrenici ubijeno 8500 civila u tri dana, a još se traži njih 1200. S tim u vezi do sada u Hrvatskoj nije bilo ovakve retorike.

Komentari 25

DU
Deleted user
15:42 05.12.2021.

A ti si kao relevantna da držiš lekcije nama i našem predsjedniku?! Pobrini se prvo da naučite da ne birate drugom narodu nešto, i još se ponose sa time, a drugo, kad ćete konačno progovoriti o zločinima koje je počinilala vaša tzv. armija bih. zajedno sa mudžahedinima, koje je vaše rukovodstvo velikodušno pozvalo?! I treće, koliko svakodnevno doprinosite svi skupa tomu, da zagorčacate život ono malo Horvata što je ostalo, jer u konačnici vi mrzite BH Hrvate više od svih ostalih. Tako da ne radite nevinašca od sebe.

VL
BR
Brijest1
15:46 05.12.2021.

A sta kazati dobroga o narodu koji hoce prevariti.

VL
DU
Deleted user
16:10 05.12.2021.

Meni je (i dalje) najsmješnije da (BiH) Muslimani za svoj nacionalno-vjerski i državni(čki) simbol korist simbol Presvetog Trojstva (stilizirani zlatni ljiljan). A, ime za narod, "Bošnjaci", od 1993. godine. I, kako ih, onda, uzeti za ozbiljno?

VL
Avatar Mentat
Mentat
16:11 05.12.2021.

Narativ u kojem su oni "žrtve", a svi drugi "isti" i krivci, izaziva opravdan "kontraudar". No bilo bi lijepo da se to ne radi preko Srebrenice. Ali bi isto bilo lijepo da se prizna pokolj koji su napravili u Lašvanskoj dolini, a osobito da se prizna da su pozvali mudžahedine "na gozbu klanja" tamo. ...Ni kao prvo treba se suočiti s Izetbegovićevom rečenicom na samom početku rata -"To nije naš rat". Iz tog proizilazi krajnje nepovjerenje prema suncokretima.

VL
FA
fajlpz
16:04 05.12.2021.

Davno je moj did reka nikad vire u turčina.

VL
MA
Mama
15:44 05.12.2021.

Hrvati opravdano traze svoja prava i pritas treba izvrsiti ali ipak igranje sa zrtvama i to jos takog strasnog masakra , trebalo bi izbjegavati

VL
ZI
Zir
17:21 05.12.2021.

Zoran Milanović u predsjedničkoj kampanji: ‘Sukob oko ćirilice bio je sukob zakona i uličara’, samo podsjecam na njegove izjave!!

VL
BL
bellator luminis
17:34 05.12.2021.

Problem Bošnjačkih političara je što misle da je cijela Bih njihova a to ne odgovara ni povjesnoj ni sadašnjoj činjeničnoj situaciji. Na Bih podjednako imaju pravo i Hrvati i Srbi. I što ćemo sad? Nemam zaista ništa protiv Bošnjaka ii kroz život sam upoznao neke njihove zaista uzorne ljude, poštene radnike i dobre prijatelje. Ja mislim ako ne možemo zajedno onda je bolje da se raziđemo u miru. Jedno su naše želje a drugo je stvarnost i stanje na terenu. Bolje je i sto godina pregovarati nego jedan dan ratovati. Što se tiče kriminalaca političara sa bilo koje strane oni uvijek znaju zagužvati nacionalna pitanja pogotovo prije izbora tako da vas mogu slobodno i neometano krasti sljedeće četri godine.

VL
DU
Deleted user
16:04 05.12.2021.

He-he-he...Znam da sam odvratan, no baš uživam u ovakvim događanjima gdje se međusobno pljuskaju predstavnik jedne od povlaštenih nacionalnih manjina i drug koji trenutno obnaša dužnost predsjednika RH.

VL
Avatar Cohen
Cohen
20:33 05.12.2021.

Svetogrđe uz totalnu dehumanizaciju. Sad bi nas još podučavao o gradacijama nasilne smrti od kojih samo neke imaju njegov placet uroditi genocidom, uz numeričke granice broja žrtava u jedinici vremena koje on određuje. U svojoj glavi. Ludilo napreduje. Možda nam se posreći da ga se riješimo prije kraja mandata.

VL
DU
Deleted user
18:16 05.12.2021.

redsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine u Hrvatskoj Armin Hodžić ...... samo da se ne počnu 'samoraznositi' po prometnim mjestima ....bbboooommmm

VL
DU
Deleted user
20:07 05.12.2021.

Predsjednik RH toliko uživa u svojim govorancijama da na kraju ni on a ni slušaoci više ne znaju o čemu se govorilo. Od BiH, Bruxellesa, EU, Orbana , Plenkovića, Banožića, Pape, Jasenovca i inih tema. Pa ti prati našeg Zoku.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
20:27 05.12.2021.

Bosnjaci i njihova politika je nesto neopisivo ljigavo , sto se slucajnog tice , on se obraca svojim biracima , tj Srbima Jugoslavenima , jer to su najvjerniji biraci SDP , tako da on spaja ugodno s korisnim

VL
KP
Karlovacko pivo
15:50 05.12.2021.

Ništa čudno za našeg predsjednika još malo pa za njega i njegove pristaše neće ni Vukovar i dio slavonije biti daje nad njima izvršen genocid al šta možemo trpit ćemo ga još do kraja mandata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.