Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIGARH

Hodorkovski sucima: Vjerujem da imate hrabrosti osloboditi me!

mišo
AFP
02.11.2010.
u 16:08

Presuda se očekuje 15. prosinca, najavio je sudac Viktor Danilkin. Hodorkovski i Lebedev već su proveli sedam godina u zatvoru zbog utaje poreza, a sada im prijeti još barem toliko.

Optuženi oligarh Mihail Hodorkovski, koji tvrdi da je žrtva političkog procesa, izjavio je kako vjeruje da sud “ima hrabrosti” osloboditi ga na suđenju gdje ga se s Platonom Lebedevom tereti za krađu nafte i pranje novca, prenose ruski mediji.

Presuda se očekuje 15. prosinca, najavio je sudac Viktor Danilkin. Hodorkovski i Lebedev već su sedam godina proveli u zatvoru zbog utaje poreza, a sada im prijeti još barem toliko jer je tužitelj zatražio 14 godina za svakog.

Ključne riječi

Komentara 291

OB
-obrisani-
23:16 03.11.2010.

Dorn je Igla a ti Streptomicin si Sheridan. Ti si krele koji misli da je netko naivan!

OB
-obrisani-
15:08 03.11.2010.

cuj plavi vjesnik citao? ja se sjecam vjesnika kad je Ivankovic bio urednik e taj plavi za to nism cuo nazalost rodbina mi rano izumirala pa nemam ni koga vise ni pitati mozda bi se netko od predaka mogao i sjetiti

OB
-obrisani-
12:57 03.11.2010.

pardon,cioniste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije