Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILA SVOJU PRIČU

Hodočasnica iz Međugorja o čudesnom izlječenju: 'Doktor je kazao da je to medicinski nemoguće'

Međugorje
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
08.03.2020.
u 22:14

Kada se vratila u SAD, doktor koji ju je operirao priznao je kako je to medicinski nemoguće i mora da je riječ o čudesnom izlječenju - kazala je Amerikanka

Hodočasnica iz Međugorja Dee, podijelila je svoju priču za katolički portal Mystic Post, te otkrila za njih svoja iskustva u Međugorju. 

- Čula sam mnogo priča o Međugorju i već sam jednom davno bila ondje. Otišla sam taj put tamo sa svojom tetom i jednog ranog jutra smo u molitvi obilazili postaje s križem na Brdu ukazanja. Teta mi je poslije ispričala kako se na svakoj postaji nalazila, klečeći, jedna žena obučena u svijetlo rozu boju. Primjetila je kako su joj cipele bile bijele boje i kristalno čiste ali nije se sjećala da je u njima hodala, ali je bila ondje, klečala, na svakoj postaji i molila. Vjerujemo da je to bila Majka Marija - izjavila je hodočasnica, prenosi medjugorje-info.com. 

- Jednom prilikom molila sam krunicu s prijateljem iza crkve sv. Jakova i dok smo se molili, krunice u našim rukama i one u torbi koje je moj prijatelj kupio mijenjale su svoju boju u zlatnu. Njegova je krunica bila nova, ali moja je bila stara, pripadala je mom ocu još od vremena kada su se moji roditelji vjenčali. Zatim smo otišli u Prepunu crkvu prije ukazanja u ložu za zbor (bilo je to 1988.). Na tom smo mjestu ostali još sat vremena. Kada je došlo vrijeme Gospinog ukazanja svi smo osjetili snažan miris ruža i od tada, za vrijeme posebnih prigoda, osjećam miris ruža ili tamjana bez zapaljenog tamjana ili ruža u blizini - navela je hodočasnica. 

Kako je kazala, njezini roditelji i troje njezinih prijatelja otišli su u Međugorje  '88. ili '89. te su ondje naišli na bračni par kojeg su poznavali iz susjedstva koji im se pridružio zajedno sa svojom kćeri koja je imala tumor na mozgu ali joj je prilikom operacije tumora oštećen očni živac što je prouzročilo potpunu sljepoću.

-  Moj je prijatelj predložio da se cijela grupa pomoli nad četverogodišnjakinjom koja je zbog lijekova bila vrlo letargična. Koristili su svetu vodu iz Lourdesa i zemlju s Brda Ukazanja, time joj blagoslovili oči i molili se nad njom dugo vremena. Kasnije te večeri djevojčica je otvorila oči i uperila prstom u mlijeko rekavši kako želi mlijeka! Svi su se međusobno pogledali u čudu i nastavili podizati predmete pitajući djevojčicu kako se određeni predmet zove jer je svima nama bilo to tako nevjerojatno. Kada se vratila u SAD, doktor koji ju je operirao priznao je kako je to medicinski nemoguće i mora da je riječ o čudesnom izlječenju! Međugorje je raj na zemlji! - rekla je hodočasnica Dee.

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar dovidovic
dovidovic
00:19 09.03.2020.

Prepoznat ćete po plodovima.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:38 09.03.2020.

Teško je prepoznati sve inkarnacije Sotone! Tko je Sotona u slučajevima koje je inkvizicija koju je tada predvodio sv. Roberto Bellarmino dovela do kraja? I osudila dominikanca Giordana Bruna 1600. godine na smrt na lomači bez prolijevanja krvi gdje je zavezanih ustiju živ spaljen zajedno sa svojim knjigama. Ili osudu Galileja Galilejija koji je osuđen na kućni pritvor do svoje smrti, javnog priznanja svojih pogrešnih istraživanja, odricanja od njih i javnog sramoćenja. Bruno je tvrdio da se Zemlja okreće oko Sunca i da je Svemir beskonačan. Galileji također da se Zemlja okreće oko Sunca i da je kugla (geoid) a ne ravna ploča. Da li su Bruno i Galileji bili Sotone? Tužno je da je sv. Roberto Bellarmino bio jedan od najučenijih kardinala katoličke crkve i autor Kratkog katekizma (Mali katekizam), crkveni naučitelj. Još tužnije je da su Bruna proganjale sve crkve koje su potekle iz kršćanstva. Bellarmino je bio u kasnijoj svojoj presudi blagonakloniji prema Galilejiju koji je bio njegov kolega profesor na univerzitetu nego prema Brunu koji je bio profesorom na više univerziteta u Europi. Fenomen Međugorja gdje poput poštarice Majka Božja svaki dan u isto vrijeme šalje neku poruku je jedinstven u svijetu. A sud da li je to mjesto prvenstveno ogromnog prikupljanja novaca od vjernika ili je to mjesto blaženstva i vjere danas je različit u očima promatrača.

DI
Diosiario
23:35 08.03.2020.

Vjera može izliječiti. Može i moćan molitelj kao Padre Pio, Katarina Sienska itd. I treći način, molitva za zagovor moćnog zagovarača, prije svega Majke, pa Svetog Ante Padovanskog itd. Ali vjera je najbitnija. Isus nijednom izliječenom nije rekao "Ja samm te izliječio" nego "vjera te tvoja izliječila". Poznato je da je vjera rimskog centuriona izliječila njegovog slugu. Bogu ništa nije nemoguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije