Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nemoguće je ovo odglumiti'

Pogledajte rijetku snimku Gospina ukazanja u Međugorju iz 1984. godine

Međugorje
Foto: Screenshot
12.02.2020.
u 20:24

Na snimci se u fokus stavlja vidioce koji ulaze u crkvu ispunjenu vjernicima u 17.45 sati jer su tada po zimskom razdoblju započinjala ukazanja

Objavljena je rijetka snimka ukazanja Gospe vidiocima u Međugorju, a riječ je o ukazanju od 31. prosinca 1984. godine.

Na snimci se u fokus stavlja vidioce (sve osim Mirjane Dragičević-Soldo koja je tada živjela u Sarajevu) koji ulaze u crkvu ispunjenu vjernicima u 17.45 sati jer su tada po zimskom razdoblju započinjala ukazanja, prenosi vecernji.ba.

Snimku je objavio portal medjugorje-info, a na njoj se vidioci prekriže i počnu moliti Oče Naš.

U jednom trenutku, svi istovremeno, u ekstazi padaju na koljena, utihnu, dovrše molitvu do kraja te započinju razgovor s Gospom. Poseban trenutak dogodio se od 2.21 minute.

– Ode – uzdahnula su djeca u trenutku kada su se oprostila od Gospe.

– Nebeski trenutak koji traje dovoljno dugo da bi nas uvjerio u istinitost ovih događaja. Nemoguće je ovo odglumiti, kako neki vole tumačiti – piše medjugorje-info.

VIDEO Poslušajte što je papa poručio za hodočašća u Međugorju

Ključne riječi

Komentara 340

RJ
Rodijak_Jozo
22:31 12.02.2020.

Samo se vi sprdajte srbočetnčke komunjare, al ovo je bija početak oslobađanja nas Hrvata i Hrvacke. Da se nije ukazala Gospa, ne bi na Bog dao Franju, treće, pa onda drugo mjesto u nogometu, pa onake rezultate u rukometu, pa Kolindu, HDZ.... Danas bi nas krali Srbi, a ne naši. Zato hvala Gospi, šta se ukazala i odvela nas na pravi put. Ma nema veze ni šta se sad u Međugorju prodaje kinesko plastično smeće. Krunica je krunica, a Gospa Gospa.

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
20:33 12.02.2020.

Ha, ha, ha, ha, i onda 40 godina kasnije vidioci posjeduju kuće, apartmane, zemljišta, hrpu novaca...

DU
Deleted user
21:42 12.02.2020.

Vanvremenski! Hvala Vam što sam u ovom trenutku prolaska snimke i sam molio s Gospom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije