Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozadina ubojstva
Povratak na članak

Hodak: Imam indicije da je moja Ivana ubijena zbog Zagorca

Tomislav Karamarko bio je u tim službama i morao je najviše znati što se mojoj Ivani sprema, smatra Hodak.

Komentari 197

CI
cinbenik
18:43 03.12.2012.

Mesic je zasluzan za pokretanje raznih afera,a sto se i potvrdilo.....................Ovdje nema nista vise od "redovne mrznje" prema Mesicu...............Zasto bi on pokretao afere,a da je i sam odgovoran...........Ako je tako onda ispada da je i Hodak upetljan u razne poslove.......................dali je moguce da je "glavni" pa mu ovi drugi ubiju dijete.................Mesic se sa Zagorcem obracunavao institucijama,ali ne iz svog hira,nego sto je ovaj ispao bas kriminalac,a ne nikakav heroj kojeg je HDZe proizveo.............Nemas sta cekat,pravnik si,ako imas argumente nastupaj................Zasto cekati svaki dan svijet umire i mnogima bi bilo drago da saznaju pravu istinu,a i nas interesuje hoceli se tom Mesicu dokazati bar nesto,ako ne kao Sanaderu.....................Ipak nisu isti..............

VL
OB
-obrisani-
18:18 03.12.2012.

Definitivno nešto nije u redu s Čmarkom,to je projekt ubačenog od udbe da bi se očuvao status onoj trojki na čelu s garaganom U*****m.

VL
FU
funkipuppi
21:08 04.12.2012.

Igrao sam tenis na Savi dok ga je Slogar vodio. On je uzivao na poslu i bio je jako usluzan. Onda su mu oteli posao i on je potpuno propao. Trazio je osvetu. Izbor je pao na Hodakovu kcerku najvjerojatnije zato sto je Hodak uspjesan covjek kojem se divio. Ubistvo je proizvod trulezi hrvatskog drustva.

VL
CI
cinbenik
18:57 03.12.2012.

Ma ja zagorac je heroj...koliko takvi ima jos proizvedeni od HDZea.............tko je tu ispao veci udbas.............Mesic je javno govorio o grijesima" HDZea,a ovi su bili na vlasti i naravno nisu se puno osvrcali,a u narodu su stvarali sliku o Mesicu kao kriminalcu,udbasu.............pa neka pocnu iznositi dokaze svako normalan nebi imao nista protiv................Ali je ipak prvi poceo obracun sa HDZe kriminalom......pa nije valjda da ovi nisu imali iz cega "pucat".............pucali su oni,samo imali rikosete...........Bili su u na vlasti "pravi Hrvati" nisu se slagali sa presednikom ............Pratili smo sve i predizborne kampanje i suceljavanja...................Mozda su nesto zaboravili pa ce sada iznositi......................

VL
MA
marko53
18:52 03.12.2012.

madcap-Ti stvarno dolaziš s Marsa. Pa Ortinski je otkrio tko je Capo di Tutti Capi,pa je na njegovo mjesto došao Bajić.Kad otkriješ tko je za Ortinskog bio glavni ,mnoge stvari će ti biti jasnije.

VL
Avatar million
million
18:56 03.12.2012.

Nista bez Mesica . Tada kada sam pisao da su ubojstva Ivane Hodak i Pukanicevo usko povezani da od istih nalogodavaca dolazi te da je mesko duboko u tome involviran pljuvan sam bio. Ajde Hodak stisni zube i razguli tutu mafiju ako ne zbog hrvatske onda zbog svoje kcerke !!!

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
18:43 03.12.2012.

"Imam novih dokaza da je moja kći Ivana ubijena zbog generala Vladimira Zagorca. No, još je prerano da s njima izlazim van" ima dokaze, ali još to neće reći - jer je prerano... ali ipak kaže da ih ima... madaa je još prerano... da bi to rekao... ali ih ima... samo je prerano da to kaže...

VL
OD
otac_domovine
18:42 03.12.2012.

Raspliće se klupko oko Mesića. Aralica u novoj knjizi, Hodak, tko je sljedeći? Svi mi znamo da je Mesić najveći veleizdajnik Hrvatske od samostalnosti, doći će on na zasluženo povijesno mjesto, ali izgleda da još nismo svjesni razmjera njegove veleizdaje.

VL
PI
pikobodljic
19:00 03.12.2012.

Draga Marina, valjda listopad 2008, a ne listopad 2010. e gdje ode hrvatsko novinarstvo....

VL
OD
odraneol
20:30 04.12.2012.

Ljudi, pa, jel' to moguće?

VL
DO
dodgjeka
17:48 05.12.2012.

Oho pa kaj i odvjetnici možeju imati INDICIJE.A gdje si bio prije g.Hodak????

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
18:40 03.12.2012.

Dobro jutro Zvonimire! Progleda i ti ili ti je netko puhnuo u leđa, pa si se ohrabrio da progovoriš o ubojstvu svoje kćeri i ubojstvu Pukija i njegovog kolege. Sve budale i svi slijepci su vidjeli da je to djelo zajedničara i špijuna, a ti se pokrio po ušima i šutio. Hajde pitaj ove u Remetincu tko Šlogaru svaki mjesec uplaćuje novce na račun, ali čini mi se da to i ti sam znaš.

VL
LI
liliZG
13:08 05.12.2012.

Naravno da je.......

VL
NA
Nadalinaaa
18:54 03.12.2012.

madcap , To bi značilo rušenje čitave udbaško-mafijaške hobotnice ( i njenih prirepaka) koja je neokrznuta nastavila vladati RH-om i nakon raspada yugoslavije.

VL
Avatar madcap
madcap
18:48 03.12.2012.

Sve dokaze treba odmah predati policiji i DORH-u bez ostatka. Čitava ta priča je sumnjiva i, ukoliko ima tu nečeg višeg od jednog Šlogara, to treba pod hitno procesuirati te očistiti Hrvatsku od kriminala. U suprotnom, bude li puno taktiziraoo nitko mu neće vjerovati nego će biti shvaćen kao otac koji se ne može pomiriti s gubitkom kćeri. Dokaze zato odmah u procesuiranje!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:38 03.12.2012.

Najveći uspon na tragediji Ivane Hodak ostvario je u političkom smislu upravo Karamarko. A njega je opasno istraživati, to je Hodaku savršeno jasno i "cvika" od Karamarka cijelo vrijeme. Ako je to točno i da li je bio drugačije ie i dublje umiješan neka Hodak konačno žrtvuje koju kunu i malo svojom glavom promisli. Kćer jedinica ode tek tako a osuđeni ubojica krajnje sumnjiv i neubrojiv.

VL
NA
Nadalinaaa
18:28 03.12.2012.

Oko Ujdurevića se polako steže obruč. I Aralica u novoj knjzi "Mentalni komunist" podastire dokaze o njegovoj ulozi državnog mafijaša. Nego, podzemlje koje bira predsjednike i dalje boravi na Pantovčaku. Perkovići su stalna konstanta, a predsjednici se samo mijenjaju. Mesićć bi već davno bio suđen da nije njegovih sponzora koji će direktno biti ugroženi dođe li on na sud.

VL
UT
utatica
22:37 03.12.2012.

i nađe policija pištolj u plastu sijena, a Antoniju Bilić nije pronašla u šumarku tik uz njihove noge!

VL
Avatar emilsali
emilsali
18:31 03.12.2012.

Novi HDZ Kulturni novinarski naziv za obicno visokog, coveka, za koga svi znaju da je kriminalac i da radi u Vladi ili iza Vlade ali opet ne smeju da ga okarakterisu kao kriminalca dok se ne dokaze. Njegovi obicno sedee na televiziji, bu vlast, bu sve redom na finjaka pa cak bu i tebe Hodace . Kasnije kada se isti ukoka ili bude ukokan, ponovo se pominje ubijen "prvicovek HDZ-a" u pravom svetlu!

VL
LU
Lucina
19:04 03.12.2012.

Gospon Hodak tocno je da si u pravubojim se da ti se sta lose ne desi jer taj krvolok mesic se nece smiriti dok i tebe ne unisti .Sadje nacet i ranjena zvjer je opasna . Opet ga pitam gdee cu novci iz Münchena za obranu Vukovara 91 750.000 dm a ti admine svaki put me obrises cim spomenem burdusa ,ovaj put me postedi jer u protivnom moras obrisati cijeli clanak vecernjeg lisata toliko

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.