Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani odlučuju
Povratak na članak

Hoće li Washington prvi u Americi legalizirati marihuanu?

Ako referendum prođe, svaki građanin stariji od 21 godine moći će legalno posjedovati 28 grama marihuane, a poljoprivrednici će dobivati dozvole za uzgajanje.

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:52 06.11.2012.

Hoće li Washington prvi u Americi legalizirati marihuanu? ~~~~~~~ nece!

VL
DU
Deleted user
15:04 06.11.2012.

Pocetak unistavanja civilizacije ili jos bolje receno pobjeda vraga. Mislim da mnogima nije jasno sto znaci uopce konzumiranje droge/marihuana/Hasisa. Najveci strucnjaci upravo iz USA kazu doslovce. 1.Najubitacnija droga na svijetu s dugorocnim negativnim posljedicama za mozak i cen.nervni sistem je upravo marihuana.Nemojte vjerovati drogasima i ostaloj bagri koja pokusava nesto plasirati kao super-dobro i mozda jos ljekovito za zdravlje. Informirajte se malo i postavite pitanje o opasnosti -marihuane.Pitajte majke osoba koje su koristile tu drogu i sto se je dogodilo s doticnima.Googlajte malo i vidicete da je to produkt vraga a ne prirode.Ali na kraju vase je opredjeljenje kako cete postupiti s vasim zdravljem-Vasa zelja pa kako bude! Doci ce vrijeme suda ali onda je sve kasno.Unistavamo svoju djecu i usput nas okolis-Stat na kraj tome?S ovim postojecim cocvjecanstvom -NO !!!

VL
RA
rafaell
16:52 06.11.2012.

sol je najubitačniji,meso i većina hrane dugoročno ubija ,alkohol i duhan su najveće zlo a i krumpir su smatrali vražjom biljkom što i je jer je zaustavila glad u Europi to se Crkvi baš i nesviđa,Sunce je također opasno i ubojica možda da ga pokušamo raznjeti?

VL
OB
-obrisani-
22:34 06.11.2012.

ne znas tko je jaci ovi sto su stavili sliku cigarete umotane u wc papir ili ovih sto u svemu vide vraga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.