Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista za izbore
Povratak na članak

Hoće li osječko-baranjski HDZ dobiti zastupnika u Europskom parlamentu?

Osječko-baranjski HDZ predložio je tri moguća kandidata pri čemu je ime Stjepana Ribića među članstvom dočekano loše s obzirom na to da je donedavno bio član HDSSB-a

Komentari 2

ZL
zlatnirat
11:31 28.03.2019.

Nije cudo sto ce i slavonski kradeseovci u EU parlament, kad su radno sposobni slavonci vec odavno u europi, a da ce zastupat RH? tko jos vjeruje u to? samo stolica i nista drugo..

VL
KP
kresimir.perak
08:58 28.03.2019.

S obzirom da ce HDZ dobiti 5 do 6 mandata a ima 20 zupanija + Zagreb, naravno da svaka zupanija nece imati svog covjeka sto nije ni vazno, zastupnici u Bruxellesu predstavljaju Hrvatsku a ne zupanije, jedna je izborna jedinica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.