Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽILI SMO

Hoće li nova pravila i rezovi ubiti Advent? "Centar Zagreba već umire, nismo svi kriminalci!"

07.10.2021.
u 16:47

"Advent kakav sada znamo nastao je s prvim Fuliranjem u Tomićevoj ulici. Svi organizatori kasnije su se naslanjali na taj projekt i dalje ga razvijali. Zagreb se činio kulturnijim nego što jest", napisao je na svom Facebooku Tomo Ricov, direktor agencije Pepermint i pokrenuo lavinu. Razgovarali smo s njim te još s nizom ugostitelja i organizatora, kako bismo doznali hoće li nova pravila ubiti Advent kakav smo nekad imali.

Komentara 105

TA
Tackrla
16:59 07.10.2021.

Advent je bio proglasen najboljim u Evropi. Ovi paraziti umjesto da ga nadograđuju i sprijece mesetarenje kucicama, zele ga unistiti. Bas smo se usrecili. Nakon lopine, dobili smo lijene nesposobnjakovice koji tek vrebaju priliku da postanu lopine

DU
Deleted user
17:28 07.10.2021.

Vamo zbilja nije jasno da bagra iz možemo, iz Centra za mirovne studije i slični rade na dezintegraciji hrvatske države. Da ovdje postoji domoljubna vlast, oni bi bili na margini.

Avatar Zavratnica
Zavratnica
17:40 07.10.2021.

Ovogodišnji slogan adventa bi trebao biti Kako je MOŽEMO ukrao Božić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?