Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
travno

Hoće li kamera otkriti vlasnika bačene kujice?

Travno
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
14.05.2015.
u 13:31

U neboder se stalno doseljavaju novi stanari, čak ni oni koji imaju pse ne prepoznaju crnobijelu kujicu i ne znaju čija je

Ni drugi dan nakon što je na stazi ispred nebodera u B. Magovca 107 u Travnom uginula kujica, nitko ne zna što se točno dogodilo. Nije potvrđeno da je bačena kroz prozor, iako su svi uvjereni da nije sama pala jer je predaleko od nebodera. A neki od njih pričaju i da je kujica bačena zbog svađe među partnerima. Doznajemo da nije imala čip, a stanarima nebodera nije poznata.

– Nisam bio kod kuće u to vrijeme, ali svi smo u šoku. Policija cijeli dan obilazi zgradu i ispituje ljude. Ovdje vam se stalno mijenjaju stanari. Inače poznajem sve pse u kvartu, ali ovu kujicu nitko nije vidio - rekao nam je Tihomir Mostovac, koji i sam ima psa. Dodaje kako zgrada ima videonadzor pa se lako može otkriti s kim je pas ušao u zgradu.

I predstavnik suvlasnika Josip Grozdanić potvrdio nam je da snimka postoji i da se nada da će nakon što je pregleda i policija znati više.

– Možemo vidjeti tko je ulazio posljednjih mjesec dana - kaže Grozdanić.

Iz PU Zagrebačke rekli su nam da nastavljaju s istražnjim radnjama kako bi utvrdili sve okolnosti. A iz Infocentra SUZE pozivaju građane da im se jave prepoznaju li kujicu sa slike, sve informacije mogu dojaviti na broj 060/404044.

>> U zagrebačkom naselju Travno kujica bačena kroz prozor

>> Mona ostavljena na groblju s ozlijeđenim okom

Komentara 1

SE
Secli
13:51 14.05.2015.

Pas izvršio suicid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije