Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTUPAK PROTIV HNS-A
Povratak na članak

Hoće li inspekcija Janice Kostelić presuditi D. Šukeru?

U Hrvatskom nogometnom savezu i dalje tvrde da je njihova Skupština legalna te da će se održati ovaj petak, 22. prosinca u Zagrebu

Komentari 53

BI
billynik
09:04 21.12.2017.

Dasoviću lupetaš bez veze, propali vam svi pokušaji pa sad uplećeš Janicu.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
09:49 21.12.2017.

Sto je pravi lijek za ove oko Simica pokazali su Srbi u Beogradu.

VL
GU
Gustirna
09:40 21.12.2017.

Uh....sto bi orjuna uzivala da janica skine sukera kada ne moze ona...

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
09:40 21.12.2017.

Tendenciozan i neprofesionalan članak. Po Šimićevoj prijavi inspekcija je dužna ispitati sve navode iz prijave i to je to. A Šimiću bi bilo bolje da uskladi rad svoje udruge gdje je predsjednik jer mu je Statut nezakonit. Šimić jedno traži od HNS a u svojoj udruzi po njegovom Statutu nitko ga ne može smijeniti. Vrlo interesantna osoba , taj Šimić.

VL
OL
oldmikemoney
10:02 21.12.2017.

Draga Janice, ti koja si uvijek prvak, uvijek zlatna, uvijek šampion, samo naprijed, radi svoj posao kako ti misliš da treba. Inspekcije treba provoditi u svim institucijama, ustanovama, tvrtkama,udrugama i ostalom.... samo dojam je da si podlegla pritisku i dada se želiš dodvoriti onima koji te vrijeđaju i ružno skandiraju, kod kojih nisi dobro došla.. vjecito drugom Hajduku... njihovu nesposobnost nažalost ni ti ne možeš pretvoriti u sposobnost..jal u radost itd.,itd...

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:00 21.12.2017.

Sto ona god uradila, Orjuni i Torcidi nece valjati dok se ne preobrazi u Jugoslavenku.

VL
AR
Artukovic
10:20 21.12.2017.

Samo nek se politika mjesa u rad HNS-a.....i neodosmo mi u Rusiju.Dalmatinci bi sami palili dalmaciju samo da sruse HDZ u HNS-u.....NECETE RAZBOJNICI.

VL
ŽU
žuti
09:29 21.12.2017.

Daska uvijek ostaje tanka daska i nikada ne može postati fosna!

VL
Avatar navijač
navijač
10:32 21.12.2017.

Vrlo zanimljiv zaključak da je narod protiv ovakvog H.N.S.-a. Opet si pojedinci uzimaju pravo govoriti u ime naroda. Jel to možda bilo na referendumu da se može saopćiti tom istom narodu.

VL
GE
genex
11:17 21.12.2017.

dasoviću, ne pišeš da je plenković vršio pritisak na predsjednike županijskih nogometnih saveza (bili kod njega u hdz-u) i svi ga odhebali, osim jednog (galić).kad fifa sazna za to najvjerojatnije letimo sa svjetskog.ali to je vama i cilj. ti koji si bar malo u nogometu dobro znaš da šuker nije ni malo mamićev igrač.a isto dobro znaš da šimić, koji je dobar dečko, nije šukeru ni do gležnja kad se uzme u obzir ono što je u opisu zadataka predsjednika hns-a.(jer tu se uglavnom radi o protokolarnim stvarima, dogovaranju utakmica i promidžbi.a ko je u svijetu čuo za šimića ?)

VL
TR
tribić
11:52 21.12.2017.

Bogme, nešto opasno smrdi. Sinoć na HDZ dalekovidnici, sat s Darijom Šimićem u udarnom terminu, kojoj je u Dnevniku prethodila ova vijest. Očito da je osovina Mamić - Šuker konačno i njima dopizdila, pa su pogurnuli sirotu Janicu da see više ne ponovi Supetar, ili je sve samo dio predizbornog folklora?

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:02 21.12.2017.

Šuker će ih dočekati sa kaficom i slavonskim kulenom!!

VL
Učitelj
13:44 21.12.2017.

sigurno hoće jer tako piše flakov večernji, hi hi

VL
Avatar comparator
comparator
08:12 22.12.2017.

Suptilno ? Suptilno je bilo ono kad su osudili šestorke u Hagu. Ovo je generalna hajka i linč.

VL
DU
Deleted user
18:32 21.12.2017.

''Činjenica, da rigidni akti Saveza maksimalno sužavaju prostor za ulazak u predsjedničku utrku dvojici kandidata, najviše žulja predsjednika Vlade'' -, hahahahahahaha. A tko je ono bio Plenkoviću protukandidat za predsjednika HDZ-a??? Hrvatsko Društvo Zatvorenika = Hrvatski Fudbalski Savez!!!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:15 21.12.2017.

citat: Sasha Croata: Ajme kako samo lako podliježu pritisku ti naši velikani! Upomoć Zdravkec! Janica, Darijo Šimić, Zvone Boban, Slaven Bilić, Stanić, Pletikosa, Vlaović, Bišćan, Šokota! Svi si prešli na tamnu stranu! Šteta što naš hrvatski velikan Zdravkec je takvakva moralna veličina da on nikada ne bi vršio pritisak ni na koga. Eto čak nije htio plaćati Širkanu za pošteno suđenje pa mu je Širkan besplatno pošteno sudio kada je vidio da sa Zdravkecom nema drugačije nego pošteno.

VL
Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
22:45 21.12.2017.

Politika se nesmije miješati.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:16 21.12.2017.

svako uplitanje politike u sport će uefa i fifa kazniti, i to izbacivanjem naše repke i klubova sa natjecanja. šimiću, jadan ti je pokušaj rušenja šukera. kakav je to način, kroz medije širiti laži i svoje neslaganje sa hns-om kojeg šuker vodi? država donosi zakone i njima samu sebe na nešto obveže, i to ne ispuni. milanovićeva vlada donese zakon o otpadu, i sebe obveže da će u roku od godine dana donijeti jednu uredbu kojom se regulira zbrinjavanje otpada. kad je uredba donesena? i tko ju je donio? plenković ove godine?! kakav je to izraz, 'prema nekima tumačenjima'?! imate kakvu sudsku presudu protiv hns-a, pravomoćnu? nemate? ajd bok.

VL
Avatar comparator
comparator
09:04 21.12.2017.

Oj Jano , oj Janice ,ne na kišu ne na kišu bez kabanice ! Zanimljivo je kako su mnogi pojedinačni uspješni sportaši ušli u politiku i zadovoljili političke zahtjeve ali ništa nabolje nije se dogodilo u sportu. Vizija (ako jee ima) cjelokupnog sporta nebi trebala na silu uklanjati nekritički naše dokazane sportaše samo zato jer to traži politika.

VL
KO
konoplja
13:34 21.12.2017.

Šuker treba ostati na čelu HNS-a zajedno sa HDZ-ovcima. Ipak smo ponosni što Dinamo ostvaruje vrhunske rezultate u europi! Također smo ponosni što je naša nogometna reprezentacija osvaja trofeje gdje god se pojavi, naše vitrine pune su pobjedničkih pehara! Naš otac nogometa Mamić podigao je hrvatski nogomet na jednu novu razinu, tribine su nam prepune navijača tako da ćemo morati graditi nove stadione kapaciteta barem 120 000 ljudi. Dinamo je zaslužan barem za 40% BDP-a jer je on naš najveći izvoznik, da nije Dinama mi ne bi imali što jesti, gdje spavati, jednostavno Dinamo je stvorio Hrvatsku! Ne dopustite inspektorima da uništavaju sve hrvatsko!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.