Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreće natječaj

Hoće li Hrvatska uskoro dobiti helikoptersku hitnu pomoć, ministarstvo osiguralo 50 milijuna eura

15.01.2023.
u 22:39

Sredinom veljače raspisat će se natječaj za dugo zazivanu helikoptersku hitnu, od 2024. u pomoć unesrećenima polijetat će se iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita

Komentara 8

NV
novo vriijeme
00:07 16.01.2023.

Tek 2024. Nakon izbora?? A zašto ne za 3 mjeseca.

PV
prcko.vita
08:52 16.01.2023.

To je trebalo davno uvesti, ugledati se na Austriju, to kod njih radi odlično već godinama. Ljudski život i zdravlje nema cijenu.

BU
Bukva2
22:55 15.01.2023.

Obala i ti otoci nam milijarde zarađuju u sezoni. Jedan pišljivi helihopterić za hitne medicinske slučajeve koji će reagirati u sekundama i minutama i svi problemi riješeni. I tako nekoliko njih diljem obale, upravo zbog otočja koji trebaju imati takav sustav. Sve drugo je ruganje sa zdravim mozgom. A ne da prođe nekoliko sati procedura dok se digne Mi8 vojni transportni helikopter. Koliko je samo ljudi moglo biti spašeno. Sramota, ali za Ukrajinu se ima novca. 🤦🏻‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?