Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulazak u EU
Povratak na članak

Hoće li Hrvatska izgubiti svoj nacionalni i kulturni identitet?

Time što ćemo postati građani Unije nećemo se odreći svog identiteta, već ćemo na veći ili manji način osjećati pripadnost jednom novom europskom identitetu koji možemo shvatiti kao sekundarni identitet

Komentari 3

ŽJ
Željezni Jo
06:33 28.09.2012.

Hoće???

VL
SO
Somelier
08:01 28.09.2012.

EU identitet bla,bla,bla, bla Možeš biti članica EU bez promjene identiteta jer tu promjenu do sada nije učinila niti jedna članica. Svi su oni itekako zadržali svoje identitete. Da ne spominjem Njemačku, Francusku i tako redom. Možda novinar ima pravovo pa bi se to moglo dogoditi jedino Hrvatskoj pošto se naši crveni političari ježe nacionalne države i za njih nije važno "s koje si strane granice" kako je jednom izjavio Stipe Mesić. A ipak nebojte se ostati će mo Hrvatska i Hrvati jer uz ovakovu ponižavajuču politiku nas ionako nitko neće.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:58 28.09.2012.

Cijeli novinarski text je kopija iz 1917-18e,kad smo ulazili u kraljevinu srba hrvata i slovenaca.Kao da ga je pisao neki pusickin rodjak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.