Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan sjećanja na Vukovar
Povratak na članak

HNV i DSHV pozdravili Matićeve i Plenkovićeve geste: 'Taj nam čin puno znači'

Prema njenim riječima kada se prisjećamo velikih tragedija nema niti prostora za političke govore, a poruke koje se tada šalju moraju biti praštanje, pomirenje i razumijevanje.

Komentari 3

Avatar Kurcoff
Kurcoff
15:29 20.11.2020.

Po Vukovaru su prve pocele da ubijaju Tudmanove u to vreme paravojne jedinice Zbora Narodne Garde skraceno ZNG...One su prve blokirale Vukovarsku kasarnu J.N.A. iskljucili im vodu i struju...a, nocu išli po kucama, odvodili i likvidirali civile .sve što sesee desilo kasnije je posljedica toga.. ....... Ima li netko iz Kradze snage nešto reci o razgovoru Dedakovica, šuška i Tudmana?

VL
Avatar Kurcoff
Kurcoff
15:30 20.11.2020.

Mile Dedakovic Jastreb: Vukovar nije dobio oružje placeno s tajnih racuna ........tko i zašto je uhitio, tukao i optuživao zapovjednika obrane Vukovara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.