Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad će novi ministar
Povratak na članak

HNS bi Šipuša za ministra, sve dosad provjeravali je li 'peglao' službenu karticu

Vrh Vlade: Milanović će pričekati još nekoliko dana da mu narodnjaci predlože ime nasljednika ili nasljednice Andree Zlatar Violić, inače će on morati intervenirati...

Komentari 4

DU
Deleted user
10:41 13.04.2015.

Češljaju mu poslove i životopis do detaljčića. Sigurno će nešto previdjeti. Karirani već zna što.

VL
MA
maxxxx
11:00 13.04.2015.

ako mu pronađu i jednu kunu to bi moglo naštetiti Vesni Pusić LOL, pa ta grabi gdje stigne pa ne da joj nije naškodilo nego se još kandidirala za glavnu tajnicu UN

VL
BA
balic
10:43 13.04.2015.

Ne pali to kod njih samo tako,pa ni kod premijera.Treba mu vise vremena da reagira.

VL
OS
osica
12:27 13.04.2015.

"Više no dovoljno vremena da se sve otvorene stavke zatvore. Bravo majstori i za naivu previše, jer stvarno onaj tko nije pročitao Pusićku i njezine, nije se rodio". Viđeno, provaljeno i točka do izbora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.