Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK
Povratak na članak

HNS o rafineriji: 'Moramo pronaći rješenje i nastaviti proizvodnju'

Hrvatska narodna stranka smatra kako je odluka o prestanku prerade nafte u Sisku, očekivana, obzirom na nečinjenje i nedonošenje odluka proteklih godina

Komentari 4

KR
Krotila
10:40 22.01.2019.

veleizdaja

VL
TA
Tarantula
10:21 22.01.2019.

Dosta nam je vaših rješenja! Rafinerija Sisak trenutno je najčišća rafinerija u ovome dijelu europe, ne zbog razvijene tehnologije nego zato što ne radi! Slijedeća na redu je Rafinerija Rijeka, prema planu HDZ-a potrebno je dovršiti privatizaciju INA-a, na način da imamo samo dva hrvatska predstavnika koji nemaju prava glasanja a niti veta, zatim slijedi obustava prerade nafte u RH i sva nafta će se prerađivati u MOL-u a finalni produkt slati će se u Hrvatsku na benzinske pumpe! Bravo još jednom za HDZ! Ode Rafinerija Sisak, ode Rafinerija Rijeka, ode nafta iz Hrvatske, ode INA ali HDZ-u raste popularnost!

VL
DH
dalibor.hren
10:14 22.01.2019.

Je li taj HNS Hrvatski nogometni savez ili Hrvatska narodna stranka, koja ima više ministara nego članova???

VL
DH
dalibor.hren
10:46 22.01.2019.

Tko je taj HNS? Jesu li to Davor Šuker i njegovi predstavnici Nogometnih Saveza županija ili je to onaj, malo bi, malo ne bi,V( P)rdoljak?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.