Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davor Bernardić

'HNS je izdao svoje birače i otrčao u Vladu zbog svojih osobnih interesa'

Davor Bernardić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
15.07.2019.
u 11:58

Na pitanje o povratku Milanke Opačić u SDP komentira da za one koji su izdali birače nema mjesta u SDP-u

Nakon gostovanja međimurskog župana Matije Posavca u emisiji Nedjeljom u 2 oglasio se i Davor Bernardić o eventualnoj ponovnoj suradnji SDP-a s HNS-om.

- Pretpostavka da bi SDP sjeo s HNS-om podrazumijeva da HNS mora promijeniti kompletno vodstvo i napustiti Vladu. To konkretno znači da koalicije sa strankom, koja je izdala svoje birače - nema! - rekao je šef SDP-a dodavši da je HNS izdao svoje birače i otišao u Vladu radi svojih osobnih interesa.

Pita se također i zašto zbog svega Matija Posavec nije izašao iz HNS-a. S druge strane, suradnja s HSS-om za Bernardića čini se izglednijom pa za potencijalnog partnera bira ljepše riječi.

- HSS je stranka koja je promijenila svoj put iz klijentelističke stranke, koja je bila servis Vladi, izabrala je samostalan put, ustala snažno u borbu protiv vladajuće koalicije i svih pojava koji je obilježavaju, a zajednički nazivnik im je korupcija. S HSS-om intenzivno razgovaramo - dodaje.

Na pitanje o povratku Milanke Opačić u SDP komentira da za one koji su izdali birače nema mjesta u SDP-u, a što se tiče Amsterdamske koalicije, Bernardić je istaknuo da je ona bila okupljena oko jednog jedinog cilja, a to je osvajanje mandata na europskim izborima, u čemu su i uspjeli.

Komentara 10

DU
Deleted user
12:16 15.07.2019.

Ovaj SDP treba zakonom ukinuti kao i ovog papagaja - non stop jedno te isto - daj promjeni ploču , pričaj nam malo o kupusu i ostavi se politike i hvataj se motike - smutljivče i neznalico !!!

DU
Deleted user
12:06 15.07.2019.

...kaže izdali birače. Pa vi ste bili najveće izdajice birača, kada je Milanović na pitanje žurnalista "Što je sa Programom 21" odgovorio kako je to samo slika na zidu!!!! Zaista, to nije bila izdaja birača, zar ne!? Može vas biti sramota do poda.

Avatar nekakav
nekakav
13:34 15.07.2019.

a kolko to hss ima ruku u saboru, i radi koga/čega?! ta stranka postoji još samo u saboru, na terenu vi nemate niti jednog poznatog hss-ovca, niti ta stranka ima ikakvu više infrastrukturu. pola ljudi na proslavama i sličnim stranačkim dernecima su im gosti! beljak je umrtvio hss, i izbacio je sa političke karte. hns čeka ista sudbina, jer ako u idućem sazivu neće biti dio parlamentarne većine, i oni nestaju. reformisti će živjeti sve dok će pokretan biti čačić. bez njega staje i taj patuljak. ids nakon sloma uljanika je ostao bez potpore u istri, unatoč silnoj medijskoj paradi. ostaje sdp, koji ima stalnu bazu 15-ak posto biračkog tijela, i hdz, koji varira 25-30%. svi ostali su 'boranija'. sad već i doslovno. hsls nestaje, hsp... haha, nema ih. slavonske lokalne stranke, kao i dalmatinske, su samo prirepak, ne znače ništa, i birači od njih odlaze. most? smijeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije