Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni
Povratak na članak

HNK Split: Kerum je poželio i dobio još jednu majbahovsku igračku

"Vjeko Santrić poručuje gospodinu iz Ogorja i 'Hrvatskoj grotesknoj stranci': Njegovu bikijadu od vladavine srušit ćemo najobičnijim papirnatim avionima", piše u dopisu predsjednika Radničkog vijeća.

Komentari 4

VI
VisAVis2
11:40 07.10.2010.

Sramota, što taj mediokritet od Sanriča misli. Odmah najuriti tu spodobu iz kazališta i čitavo njegovo \"radničko vijeće\"!. Neka osnuje svoje privatno kazalište, tko mu smeta, pa neka glumata i planira akcije kakve želi sa radničkim vijećem, što je to radnički savjet i to u umjetničkoj ustanovi. Ja sam žestoko protiv Mucala, ako je istina da je bio udbaš (lako su današnji HDZ-ovi dužnostnici udbaši prokazali svojeg udbaškog člana iz juge). Za sve je krivo to što nije provedena lustracija. Međutim sa lustracijom ili bez nje, ako taj Sandrić želi organizirati vlast u gradu može - izborima, a ne bikijadom koju provodi on ne Kerum. Ovako neka čkomi, šuti i sluša udbaša toga Mucala! Do čega ovo dovodi, privatiziralo \"radničko vijeće - savjet\" Hrvatsko narodno kazalište. Ma nemoj Sandriću, ima Kerum mandat i dužnost, da dok je on gradonačelnik, najuri takve satrape bez milosti i to i u moje ime kao glasaća!!!

VL
AU
aurora08
18:23 07.10.2010.

heheheehehehe ve bu i kerum disev med glumce v kazalistu, sad se bu vrag rodil heheheheheheehe

VL
AU
aurora08
19:01 07.10.2010.

ve bu vrag v kazalistu, ve je bu kerum bicom proganjav i naganjav splitom hehehehehee-to su oni koji stalno glume-ko komunisti hehehheehe

VL
ŠI
šimuka
20:10 07.10.2010.

Tko o drugom ružno zbori ,od njega je dvaput gori.Vjeko Santriću,istina je da je Kerum iz Ogorja,ali kad već udaraš tako nisko,onda budi pošten pa reci nešto i o sebi,stara komunjaro iz Zadvarja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.