Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni

HNK Split: Kerum je poželio i dobio još jednu majbahovsku igračku

mucalo (1)
Nino Strmotić/Pixsell
07.10.2010.
u 09:14

"Vjeko Santrić poručuje gospodinu iz Ogorja i 'Hrvatskoj grotesknoj stranci': Njegovu bikijadu od vladavine srušit ćemo najobičnijim papirnatim avionima", piše u dopisu predsjednika Radničkog vijeća.

Vjeko Santrić, predsjednik Radničkog vijeća HNK Split, nakon sjednice Gradskog vijeća na kojoj je Duško Mucalo imenovan za vršitelja dužnosti intendanta najavio je nove akcije.

- Smatram da su sjednicom Gradskog vijeća metastaze nezakonitog postupanja očekivano uznapredovale i da su vrlo teško izlječive. Zatražit ću podršku svih članova Radničkog vijeća da se takvo postupanje ponovno prijavi kao nezakonito, kao što ću ponovno zatražiti smjene svih pojedinaca i institucija koje su u tome sudjelovale – istaknuo je Vjeko Santrić.

Radničko vijeće HNK Split svoju sljedeću sjednicu imat će kad od Gradskog vijeća zaprimi sve relevantne dokumente, a to neće biti prije 11. listopada 2010. Ukoliko za predložene aktivnosti ne dobije potrebnu većinu, Santrić će, tvrdi, podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Radničkog vijeća HNK Split.

Ujedno, Santrić najavljuje kako će svoje građansko nezadovoljstvo načinom vođenja grada Splita, od sljedećeg tjedna, izvan radnog vremena, početi „dijeliti sa sugrađanima i sličnomišljenicima“.

- Gradonačelnik je poput brojnih dosadašnjih majbahovskih igračaka poželio i kazalište. I, evo, ima ga. No, možda nije znao da u paketu s njim dolazi i Varšavska! Prema tome, građanin Vjeko Santrić poručuje gospodinu iz Ogorja i njegovoj “Hrvatskoj grotesknoj stranci“: Budući da su nam, nažalost, oba MiG-a pala -  njegovu ćemo bikijadu od vladavine srušiti najobičnijim papirnatim avionima. Kao sredstvo, neće nam trebati niti kamere - tako da dogradonačelnik neće imati što razbijati – zaključio je Santrić.

Komentara 4

VI
VisAVis2
11:40 07.10.2010.

Sramota, što taj mediokritet od Sanriča misli. Odmah najuriti tu spodobu iz kazališta i čitavo njegovo \"radničko vijeće\"!. Neka osnuje svoje privatno kazalište, tko mu smeta, pa neka glumata i planira akcije kakve želi sa radničkim vijećem, što je to radnički savjet i to u umjetničkoj ustanovi. Ja sam žestoko protiv Mucala, ako je istina da je bio udbaš (lako su današnji HDZ-ovi dužnostnici udbaši prokazali svojeg udbaškog člana iz juge). Za sve je krivo to što nije provedena lustracija. Međutim sa lustracijom ili bez nje, ako taj Sandrić želi organizirati vlast u gradu može - izborima, a ne bikijadom koju provodi on ne Kerum. Ovako neka čkomi, šuti i sluša udbaša toga Mucala! Do čega ovo dovodi, privatiziralo \"radničko vijeće - savjet\" Hrvatsko narodno kazalište. Ma nemoj Sandriću, ima Kerum mandat i dužnost, da dok je on gradonačelnik, najuri takve satrape bez milosti i to i u moje ime kao glasaća!!!

AU
aurora08
18:23 07.10.2010.

heheheehehehe ve bu i kerum disev med glumce v kazalistu, sad se bu vrag rodil heheheheheheehe

AU
aurora08
19:01 07.10.2010.

ve bu vrag v kazalistu, ve je bu kerum bicom proganjav i naganjav splitom hehehehehee-to su oni koji stalno glume-ko komunisti hehehheehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije