Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

HNK Split: Kerum je poželio i dobio još jednu majbahovsku igračku

"Vjeko Santrić poručuje gospodinu iz Ogorja i 'Hrvatskoj grotesknoj stranci': Njegovu bikijadu od vladavine srušit ćemo najobičnijim papirnatim avionima", piše u dopisu predsjednika Radničkog vijeća.
07. listopada 2010. u 09:14 4 komentara 9 prikaza
mucalo (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell

Vjeko Santrić, predsjednik Radničkog vijeća HNK Split, nakon sjednice Gradskog vijeća na kojoj je Duško Mucalo imenovan za vršitelja dužnosti intendanta najavio je nove akcije.

- Smatram da su sjednicom Gradskog vijeća metastaze nezakonitog postupanja očekivano uznapredovale i da su vrlo teško izlječive. Zatražit ću podršku svih članova Radničkog vijeća da se takvo postupanje ponovno prijavi kao nezakonito, kao što ću ponovno zatražiti smjene svih pojedinaca i institucija koje su u tome sudjelovale – istaknuo je Vjeko Santrić.

Radničko vijeće HNK Split svoju sljedeću sjednicu imat će kad od Gradskog vijeća zaprimi sve relevantne dokumente, a to neće biti prije 11. listopada 2010. Ukoliko za predložene aktivnosti ne dobije potrebnu većinu, Santrić će, tvrdi, podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Radničkog vijeća HNK Split.

Ujedno, Santrić najavljuje kako će svoje građansko nezadovoljstvo načinom vođenja grada Splita, od sljedećeg tjedna, izvan radnog vremena, početi „dijeliti sa sugrađanima i sličnomišljenicima“.

- Gradonačelnik je poput brojnih dosadašnjih majbahovskih igračaka poželio i kazalište. I, evo, ima ga. No, možda nije znao da u paketu s njim dolazi i Varšavska! Prema tome, građanin Vjeko Santrić poručuje gospodinu iz Ogorja i njegovoj “Hrvatskoj grotesknoj stranci“: Budući da su nam, nažalost, oba MiG-a pala -  njegovu ćemo bikijadu od vladavine srušiti najobičnijim papirnatim avionima. Kao sredstvo, neće nam trebati niti kamere - tako da dogradonačelnik neće imati što razbijati – zaključio je Santrić.

Ivo Žinić
Politički kraj još jednog HDZ-ovca
Žinić gubi kuću koju mu je ‘darovala’ država?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • VisAVis2:

    Sramota, što taj mediokritet od Sanriča misli. Odmah najuriti tu spodobu iz kazališta i čitavo njegovo \"radničko vijeće\"!. Neka osnuje svoje privatno kazalište, tko mu smeta, pa neka glumata i planira akcije kakve želi sa radničkim vijećem, što je to ... prikaži još! radnički savjet i to u umjetničkoj ustanovi. Ja sam žestoko protiv Mucala, ako je istina da je bio udbaš (lako su današnji HDZ-ovi dužnostnici udbaši prokazali svojeg udbaškog člana iz juge). Za sve je krivo to što nije provedena lustracija. Međutim sa lustracijom ili bez nje, ako taj Sandrić želi organizirati vlast u gradu može - izborima, a ne bikijadom koju provodi on ne Kerum. Ovako neka čkomi, šuti i sluša udbaša toga Mucala! Do čega ovo dovodi, privatiziralo \"radničko vijeće - savjet\" Hrvatsko narodno kazalište. Ma nemoj Sandriću, ima Kerum mandat i dužnost, da dok je on gradonačelnik, najuri takve satrape bez milosti i to i u moje ime kao glasaća!!!

  • aurora08:

    heheheehehehe ve bu i kerum disev med glumce v kazalistu, sad se bu vrag rodil heheheheheheehe

  • aurora08:

    ve bu vrag v kazalistu, ve je bu kerum bicom proganjav i naganjav splitom hehehehehee-to su oni koji stalno glume-ko komunisti hehehheehe