Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'stvarna ugroza'
Povratak na članak

HNiP poziva: Istražite sudjeluju li u kreiranju hrvatskog javnog mnijenja agresori i strane tajne službe

"Sustavno relativiziranje događaja i krivotvorenje autentičnih povijesnih činjenica iz vremena Domovinskog rata, s nacionalno odgovornog motrišta djeluju kao lako vidljiva propaganda velikosrpskih strateških interesa"

Komentari 14

CO
cokolinko
13:56 20.01.2017.

Konačno......!!!!

VL
DU
Deleted user
16:50 20.01.2017.

Bili smo davno prije upozoravala na dijelovanje prosrpsko orijentirane ekstremne ljevice u Hrvatskoj.Neke novinarske kuče predstavljaju problem i stvarnu ugrozu republike hrvatske.Nadam se da če Hr (SOA) te vojna (VSOA) i uprava za komunikacijsko-informacijske sustave GS OSRH znati se nositi sa teroristima.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:58 20.01.2017.

Ne samo da sudjeluju u kreiranju hrvatskog javnog mnijenja, agresor i strane tajne službe upravljaju hrvatskim javnim mnijenjem.

VL
OV
Ovozemaljski
17:26 20.01.2017.

Pa tako je od prvog dana nazalost...

VL
KO
Komacero
19:54 20.01.2017.

U Hrvatskoj niko nepoznaje Srpsku povjest a kamoli Hrvatsku.Nase tajne sluzbe su pune cetnickih agenta ni pojima nemaju o akciji Apis u kojoj sudjeluje pravoslavna crkva politicari,kulturnjaci i mediji

VL
BE
blaz.elrat
15:24 20.01.2017.

Trebalo bi kazniti sve one,koji su napadali našu predsjednicu zbog njenog puta,a sada vidimo,da su procurile neke informacije,koje se nisu smjele znati.Nadamo se da će se saznati,tko je za to kriv.Predsjednica se ne mora opravdavati,bilo kome.

VL
BU
Bubalamala
17:37 20.01.2017.

Možda bi mi Hrvati trebali poslušati i mišljenje međunarodne zajednice kako oni procjenjuju situaciju u našoj domovini, očito je da im je domovinski rat nepoznanica.

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
21:31 17.02.2019.

Koji je to medjunarodni sud presudio da ja na republiku Hrvatsku ili hrvatsku drzavu izvrsena agresija. Hrvatski nacionalisti bi zeljeli da se postave iznad covjecanstva to jest UN pa i samoga Boga i da su oni ti koji diktiraju zakone i davaju istorijske presude. Hrvatska moze uvijek da zatrazi od suda UN da se izjasni dali je protiv nje izvrsena agresija ili ne.Nakon osuda Tudmana za zlocinacki poduhvat u BiH hrvatske vlasti se plase madjunarodnog suda kao djavo krsta jer bi sud mogao presuditi sasvim suprotne stvari.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
16:42 20.01.2017.

Slazem se, istrazite kakav je utjecaj na Jugolindu ostvario abolirani cetnik Slobodan Uzelac dok je bio potpresjednik vlade kada je Jugolinda bila ministar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.