Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stvaranje senzacije'
Povratak na članak

HNiP: Slučaj navodnog atentata na Lekovića mediji prate neprofesionlano

Krajnje je neprofesionalno stvarati medijske senzacije i psihoze nacionalnog, a odmah potom i međunarodnog dosega na osnovi jednog Facebook statusa, tj. prije prijave policiji, istrage pa i bilo kakve osnovne, kritičke novinarske provjere okolnosti događaja...

Komentari 5

Avatar kravata
kravata
08:53 02.11.2016.

Dali postoje samoatentati po potrebi?

VL
DE
demokršćanin
09:34 02.11.2016.

Sam si je stvorio senzaciju,ako je to uopće neka senzacija.Na takav način kako je on opisao atentat na sebe mogao bi svatko od nas reći da je na njega pokušan napad,jer kada tramvaj zakoči,a mi se vozimo njemu eto prilikee da netko od putnika nastrada.

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
13:19 02.11.2016.

Ne radi se tu toliko o neprofesionalizmu, već je još gore: radi se o terorizmu! I to već desetljećima, ista bagra terorizira društvo i blati Hrvatsku po svijetu, i to za naš novac. Dokle?

VL
RZ
rebel.zg
12:44 02.11.2016.

Isto kao i sve ostalo sto se prati - neprofesionalno. Samo sto im sad smeta a inace je u redu. Licemjeri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.