Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na presudu
Povratak na članak

HND šokiran uvjetnom zatvorskom kaznom novinaru Hrvoju Bajlu

Bajlo je osuđen na temelju novog Zakona o kaznenom postupku na sedam mjeseci zatvora te uvjetno na dvije godine zbog navodnih prijetnji Franku Paviću, glavnom uredniku konkurentskog portala Znet

Komentari 7

AT
atomised
16:06 01.08.2012.

I ja sam šokiran ulogom koju je Duka i njegova privatna udruga pod nazivom Hrvatsko novinarsko društvo odigrala u najvećoj sječi direktora u povijesti HRT. Za ovu priču je pak za pretpostaviti da je netko lupio po prstima lokalnog člana medijsko-političke mafije u Hrvata pa se Duka digao na noge.

VL
GR
Gradinar
17:22 01.08.2012.

Šokantno je što država godinama, čak i za vrijeme rata šuti i ne goni kazneno nevjerojatne laži koje stotine "novinara" dnevno izgovaraju u javnost! Što je šokantno u tome da čovjek koji svjesno piše laži i radi štetu drugima odgovara za to!? Slažem se kolega @atomised. Sramotno je da ovaj tip i njegova bulumenta uopće smiju sebe zvati "novinarsko društvo".

VL
ŠI
šimuka
19:24 01.08.2012.

Postoji li šta sramotnije od društva zvanog HND.Da ,njegov šef Zdenko Đuka.

VL
CH
chemica
20:57 01.08.2012.

Mene pak više brine da mogu biti osuđen za nešto, a da nisam upoznat da se uopće vodi kazneni postupak protiv mene. Zamislite nakon toga taj "luksuz" predviđen u zakonu, valjda "milošću" samog Vladimira Šeksa...Imam pravo na...ŽALBU! Dovoljno da se nekom "zamjerim" i eto mi presude za krivično djelo. Bez ikakvog dokaza i mogućnosti pobijanja lažnog svjedočenja. Dovoljna je izjava nekog bolesnika koji je podmazao likove u državnom odvjetništvu. Nego, što ako dostava pošte bude blago..NEUREDNA? Ili sam sirotinja koja nema novca za odvjetnika koji bi mogao sastaviti žalbu? Učas od poštenog čovjeka postaneš kriminalac s dosjeom. Mislim da je to ipak puno veći problem u lijepoj vašoj nakaznoj.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
22:48 01.08.2012.

re : chemica nisi bio zabrinut , i nisi rekao iste te argumente , kad su smjestili robiju i proglasili ratnim zločincem čovjeka na suđenju sa sumnjivim svjedokom , ni krivom ni dužnom . smjestili mu robiju uz potporu medijskogg huškača koji je proizvod zločinačkog jugo komunističkog režima a zadatak mu je bio širenje mržnje protiv katoličke crkve jer takav je zadatak dobio od režima . nema zabrinutosti kad presjednik republike takve huškače odlikuje u demokratskoj hrvatskoj i time obezvrijeđuje odlikovanja .

VL
AU
autoritet
11:38 02.08.2012.

Hahaha odavno se ne nasmijah ovako, čuj oni "šokirani" Zdenka Duku može šokirati jedino otkriće da je nestalo konjaka u boci.

VL
VE
velikazmija
23:15 03.08.2012.

2 u 8--

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.