Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijenos inauguracije
Povratak na članak

HND: Protiv Elizabete Gojan pokrenuta je hajka

– No, kad se pogleda sve što je o HTV-ovom prijenosu predsjedničke inauguracije dosad izrečeno i napisano, da i ne govorimo o neviđenim uvredama pa i prijetnjama Elizabeti Gojan na društvenim mrežama, riječ je o hajci koja, očito je, nije pokrenuta zbog prekršenih profesionalnih novinarskih načela nego zbog političkih razloga – smatra HND.

Komentari 30

Avatar abakus
abakus
15:00 04.03.2015.

Što je s progonom novinarke Karoline Vidović Krišto koja je na kraju ostala i bez posla a u svezi koje HND-u nije palo ni na kraj pameti oglasiti se...? Licemjerno i očigledno dvostruka mjerila. No to zaista nije nikakvo čudo od HND-a. Već smo navikli na njihove laži i svrstavanje uvijek i slijepo samo uz jednu opciju. Gojanica je zaslužila suzpenziju, jer je njezino vođenje inauguracije bilo ispod svakog ljudskog a kamo li profesionalnog nivoa. Ali iza nje stoji Radman, a iza njega SDP, i zbog toga očigledno može raditi što god hoće. Sramota.

VL
OX
oxymoron
15:12 04.03.2015.

HND se jos jednom stavio u funkciju ljevicarske propagande. Zar novinarima nije sramotno da ih jedna ovakva grupa ljuda zastupa i oglasava se u njihovo ime. Jad i bijeda.

VL
KN
knezica
15:26 04.03.2015.

Evo znali smo kako će Duka i njegov CK HND-a reagirati, čak smo to i dva tjedna najvaljivali. I svi znamo zašto će tako reagirati. Ali, oni ipak , unatoč silnom nezadovoljstvu gledatelja, reagiraju tako kao da smo mi mal.oumni, njihovi robovi i kr.eteni bez truni mozga. Kako su se uzoholili, to je najjača utvrda komunizma, njih treba razmontirati čeličnom metlom, kako bi to gospodin Marasović rekao.

VL
OS
osica
15:19 04.03.2015.

Oh, gospodine Duka "izgubili ste se u obrani neobranjivog i napravili račun bez krčmara". Gospođa Gojan radi na javnoj TV, koja se nota bene, financira i novcem građana (prertplata) i dotacijom iz proračuna ( ponovno novcem gdađana) i ako vi vi ne smatrate da je gospođa Gojan neprofesionalno odradila posao za koji prima plaću, onda tek imamo problem. Nitko ju ne razapinje, više od onoga čemu su javne osobe, pa tako i ona izložene kad krajnje tendenciozno i neprofesionalno odrade zadatak, s čime su se mnogi složili " umanjiti značaj predsjednice "alfa ženka, koja zna pomusti kravu, voziti traktor .... na dan kad ona polaže svečanu prisegu, je previše za privatnu a kao javnu Tv. Ne proganjamo Gojan, jednostavno nakon ovaga " postala je mnogima neglediva", pa mislim da je programsko vijeće donijelo ispravan zaključak. Gospodin Duka i mi građani imamo pravo na svoje mišljenje, zar ne "samo da ga vi ne nazovete , progon Gojan, što je oktetanje pile naopako"

VL
T5
Tomy@54
15:20 04.03.2015.

Ko o ćemu nego gospodin Duka o zaštiti novinara, ali samo njegovih istomišljenika.

VL
Avatar puky
puky
15:18 04.03.2015.

... ha ha ha ha ha ... samo je bilo pitanje vremena kad će se ovi oglasiti i stati u obranu ove spodobe ... strava ...

VL
DU
Deleted user
15:25 04.03.2015.

Lažna spontanost,ljubomora,pakost i malo srditosti krasile su cijeli prijenos Gojanice. Od koga je,u stvari,štiti HND ? Od nezadovoljnih gledatelja koji MORAJU plaćati pristojbu,a žele gledati nešto objektivno , a ne kako predsjednica u uspinjači briše cipele.

VL
KL
klokan13
15:15 04.03.2015.

Novinari jesu javne osobe i smiju istupati u javnosti slobodno... ali uz uvjet da to bude profesionalno i korektno , a ne podrugljivo, s dozom omalovažavanja nove Predsjednice države ... Da je kojim slučajem bio drug josipović inauguriran, vjerujem daa radman nebi stavio ovu ishlapljelu i šlampastu novinarku, tako da je sav trud tehnike HRTa pao u drugi plan. O Duki???? Pa on se nebrojeno puta pokazao kao navijač i lizoguzac crvenih

VL
PI
prava istina
15:13 04.03.2015.

Draga Elizabeta, ajde sad objektivno budi fr i reci, ako se smatraš profesionalnim novinarima, kako bi reagirala da je netko vodio ovako važnu emisiju kao ti?! Sablažnjivala bi se i rekla da je nedopustivo ovo što se dogodilo. Budi toliko fer i priznaj da je prijenos bio živa katastrofa i da nisi ti ta koja možeš voditi ovakove emisije, one u živo sa nepredvidivim tijekom događaja. Od prijenosa ne palim HTV ni 1 ni 2 jer smatram uvrijedljivim da bi ovako važan događaj bio zapravo neka degutantna emisija. Nemoj sada iz zsvega izvlačiti neke političke konotacije jer je to besmisleno i glupo. Konačno, svatko izgleda onakav kakav je, ali ruku na srce neke osobe jednostavno ne odgovaraju za neke emisije. Možeš ti biti divna osoba (u nekim emisijama i jesi i gušt mi ih je bilo pogledati - posebno Damin gambit), ali ovo je sve u ssvemu gledajući iz estetske, profesionalne i važne emisije bio totalni promašaj i nije ti bio potreban ovaj sav đumbus oko svega. Sad ajd ide i HND van sa svojim pokušajima da ublaži tvoj status. Uzalud, bilo pa prošlo. Nadalje ne upuštaj se u ono za što nisi. Budi profesionalni novinar a ne voditelj.

VL
DU
Deleted user
15:23 04.03.2015.

E, ovog smo čekali , pazi politički veli ovaj , ma nije valjda , pretplatnici hrt-a su politički tražili odgovornost, ne tražili su odgovornost zbog, bezobraznog, iritantnog , vrijeđajučeg komentiranja prijenosa inauguracije predsjednice države , iznošenja netočnih podataka, omalovažavanja institucijee predsjednice, a time i velike većine Hrvatskih državljana i prisilnih pretplatnika javne televizije. A , ako je tu gdje politika uplela prste, uplela je u nalogodavcima i organizatorima prijenosa koji su dotičnu kreaturu postavili za vođenje najveće svečanosti Hrvatske države znajući unaprijed za njezine antihrvatske stavove.

VL
PA
Pajcek
15:28 04.03.2015.

Ne bi bilo hajke da joj je Radma odmah dao otkaz. Sad se svi čude k'o pura dreku.

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:36 04.03.2015.

Pa sto onda ono i kako je vodila je toliko lose da je sigurno vise netrebamo.

VL
FA
fajo
15:45 04.03.2015.

Ova "lepa" drugarica još nije dobila otkaz....sramota!

VL
Avatar tituš
tituš
15:48 04.03.2015.

HND - leglo, utvrda smrdljive javne riječi! Brlog, baruština upitnih moralnih pa i stručnih tvorova! Čast iznimkama, članovima društva ..

VL
TV
tv5378
15:45 04.03.2015.

baljezgau ka opet baljezga.

VL
Avatar airbizz
airbizz
21:02 04.03.2015.

Novinar na izvještavanju s predsjedničke inauguracije ima dužnost samo prenositi činjenice.mišljenje mora ostaviti kod kuće,a gledatelji/slušatelji moraju sami doneti zaključak i kreirati svoje mišljenje.

VL
BR
brojevi
20:06 04.03.2015.

To je tako kad se novinari i voditelji javne TV stave na stranu jedne političke doktrine. Ona je samo žrtveno janje u moru sličnih režimskih *stručnjaka* za formiranje javnog mijenja. Komplot istih i danas je svakodnevno vidljiv na TV-u, društvenimim mrežama i naslovima u VL., kao *desničarskog* lista. Proganjanje *šatoraša*, predsjednice KGK, Karamarka i svih rodoljuba traje svom izrežiranom žestinom. Po receptu: *Ili mi ili oni*

VL
RM
rmajet13
16:44 04.03.2015.

Po priopćenju Zdenka Duke iz HND-a a u vezi prijenosa HRT-a inauguracije K.G.Kitarović razvidno je da je gosp.Duka počeo konzumirati žesticu iz krigle.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:08 04.03.2015.

bivše desno krilo komunističke partije a danas domoljubi desničari, kao 50tih u americi organiziraju lov na vještice. krenulo je sa fašističkim referendumom, onda ćirilica u vukovaru, pa šatori a sada gojan. u njemačkoj bi gojan bila hvaljena i tražena zbog osebujnog stila i neovisnosti, a ovdje gdje hdz drži medije se napada i sprovodi jednoumlje i cenzura

VL
OK
okus
09:12 05.03.2015.

Radmanu odavno nije mjesto tamo gdje je.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.