Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlačenje tužbe

Hloverki Novak-Srzić više ne prijeti oduzimanje 150 dnevnih dohodaka

\'19.01.2010. Zagreb, Hrvatska - Sjednica Programskog Vijeca HRT-a. Hloverka Novak Srzic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/Pixsell
06.01.2011.
u 22:00

Nakon povlačenja odštetnog zahtjeva od 264 milijuna kuna protiv HRT-a 2008. Ina je sada odustala i od tužbe za klevetu.

Bivšoj šefici informativnog programa HTV-a Hloverki Novak-Srzić više sudski ne prijeti oduzimanje 150 njezinih dnevnih dohodaka jer je gorivo super 95 u emisiji Otvoreno 2006. nazvala smećem, zato što je Ina nakon poduljeg povlačenja po sudu povukla protiv nje tužbu za klevetu.

Zagrebačku sutkinju Ivu Nikšić potkraj prosinca odvjetnici Ine izvijestili su da povlače tužbu protiv Hloverke Novak-Srzić jer su stranke riješile spor mirnim putem.

Detalji izvansudske pomirbe se ne znaju, a obje strane su se obvezale da će snositi svoje sudske troškove.

Podsjećamo, Ina je osim što je Hloverku tužila za klevetu zbog njezine izjave u Otvorenom u travnju 2006. "Vi proizvodite ono smeće koje se zove super, a nitko na to ne vozi...", tužila i HRT 2007. tražeći čak 264,7 milijuna kuna odštete. Tvrdila je da joj je zbog Hloverkinih izjava, u svibnju i lipnju 2006. prodaja supera ali i drugih goriva drastično pala, no 2008. Ina je odlučila povući tužbu. I tako je obustavljena jedna od najskupljih parnica koja se vodila u Palači pravde.

Komentara 9

SP
Spajki
01:49 07.01.2011.

i ja bi se slozio sa sinajom, na ona smeca od rtl-a i nove sam prestao i prebacivat jer me prosto strah da slucajno ne vidim kako su rodrigu dosad nevidjenim zahvatom presadili ruke i noge ili saznam sta je pas od simone gotovac doruckovao, a hrt je dosta kvalitetan program. sve komentare na program hrt-a koje sam dosad cuo su bili od tikvana koji misle da bi program trebao bit iskrojen iskljucivo po njihovom ukusu. poslovanje je druga stvar, al nije nista drugacija od poslovanja bilo cega drugog u drzavi, tako da ga nema smisla posebno isticat, treba cijeli drzavu preustrojit ukljucujuci hrt... a hlo ima jednu ruznu stranu da je muvala uvijek u partijama i radila za njih, al s druge strane je fenomenalna novinarka, i to dvoje nebi trebalo mjesat...

SI
sinaj
22:19 06.01.2011.

Hlo je ok, jezičava, izravna, ali nikad ne prelazi granicu dobrog ukusa. Kamo sreće da je Latina uspjela zauvijek maknuti s HTV, učinila bi nam veliku uslugu.

SI
sinaj
22:59 06.01.2011.

Stvarno ne kužim logiku tog proglašavanja hadezeovcem, može li ikako bez toga pa ću bez ikakvih problema objasniti što je na HRT ok, a što na privatnim televizijama ne valja. Ako pod VTV misliš na Vinkovačku televiziju, to proglasit dobrim je zločin protiv čovječnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije