Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladnoća

Hladno jutro u Hrvatskoj, temperature išle i do minus 10

Hladnoća u Zagrebu
Sanjin Stukić/PIXSELL
16.12.2018.
u 10:46

Opatija se "probudila"  na -1, a Hvar, koji ima najviše sunčanih dana u godini, jutro je dočekao na niskih 1.9 stupnjeva.

Nakon subotnjeg mjestimičnog snijega pa i podebljanja snježnog pokrivača, čak i u unutrašnjosti Dalmacije, na Jadranu i gdjegod malo kiše, u nedjelju će biti većinom suho i barem djelomice sunčano, ali relativno hladno, na Jadranu još samo ponegdje i vjetrovito, javlja HRT. 

Foto: DHMZ

Posebno hladno jutro bilo je u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj gdje su se temperature spustile i do minus 10. U Gospiću je u 8 ujutro izmjereno -10,6 stupnjeva, u Ogulinu -4,9, Pazinu -7,2. Opatija se "probudila"  na -1, a Hvar, koji ima najviše sunčanih dana u godini, jutro je dočekao na niskih 1.9 stupnjeva. 

Hladno je posvuda i na Jadranu, ponegdje ispod nule. Uz to hladnoću pojačava jaka bura s olujnim udarima. 

Pogledajte i video Snijeg u Delnicama

 

Ključne riječi

Komentara 2

NO
nogogaz
11:54 16.12.2018.

Pa ne mogu virovat svojim ocima! Zima je, bozic, blagdani nova godina....a temperature cak ispod nule!?!? Ajme boze ljudi moji ca nam je napravit!? U Prosincu je tradicionalno prosit boga da pomogne svojim vjernim ovcama! Tako je prosinac i dobia svoje lipo ime!

DU
Deleted user
12:43 16.12.2018.

Sunca ti, kakav teror zime nad našim pravima! Gdje su prosvjednici i borci za povišenu temperaturu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije