Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istrgnuo se iz ruku

Hitna pomoć u pješačkoj zoni u Zadru naletjela na dječaka (5)

hitna pomoć
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
06.08.2018.
u 17:57

Dječak se šetao s roditeljima, a u trenutku prolaska Hitne pomoći, istrgnuo se iz ruku roditelja i završio pred vozilom

U zadarskoj Kalelargi jučer se popodne dogodila prometna nesreća u kojoj je vozilo Hitne pomoći naletjelo na petogodišnjeg dječaka.

Hitna pomoć išla je na intervenciju pa su vozili pješačkom zonom gdje je Hitnoj pomoći to dopušteno. Dječak se šetao s roditeljima, a u trenutku prolaska Hitne pomoći, istrgnuo se iz ruku roditelja i završio pred vozilom.

Brzom intervencijom vozača koji je na vrijeme uočio dječaka i naglo zakočio, petogodišnjak je prošao samo s lakšim ozljedama.

– Jedna žena, koja je vidjela sve što se dogodilo, dotrčala je i vikala, plakala i zvala policiju. Hitna je odmah otišla, da bi sljedeća došla za 15 minuta, kao i policija koja je odmah napravila očevid, ispričao je jedan očevidac za 24 sata.

– Počinitelj ove prometne nezgode je dijete. No, naravno, kao dijete nije prekršajno odgovorno. Stvar je u tome da je vozač apsolutno bez odgovornosti, napravili smo i alkotest koji je pokazao da nije bio pod utjecajem alkohola, a u biti nisu krivi ni roditelji.

Dijete se uvijek može otrgnuti iz ruku – rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:15 06.08.2018.

Ovo je dobro Hitna te udari i nastavi dalje.

VO
vorda400
18:27 06.08.2018.

Ček samo malo hitna zgazi nekog ode sa mjesta nesreće i dođe druga da pomogne ozljeđenom u sudaru???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije