Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD BJELOVARA

Majka šestero djece pala s bicikla i poginula

Ilustracija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
06.08.2018.
u 12:59

Naložena je obdukcija tijela poginule osobe te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja okolnosti nastanka prometne nesreće - stoji u policijskom priopćenju.

U Malom Šandrovcu pokraj Bjelovara u ponedjeljak ujutro žena je umrla nakon pada s bicikla, izvijestila je bjelovarska policija.

- Do prometne nesreće je došlo kada je ženska osoba (rođ. 1968.), upravljajući biciklom, pala na nizbrdici, pri čemu je zadobila ozljede od kojih je na mjestu događaja preminula.

Naložena je obdukcija tijela poginule osobe te su poduzete i ostale potrebne radnje radi utvrđenja okolnosti nastanka prometne nesreće - stoji u policijskom priopćenju.

Kako doznaju 24 sata, radi se o Antoniji U. (50) koja je bila na putu za posao.

- Netko je panično dozivao s ceste da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i vidjela susjeda koji je bio uz Antoniju koja je bez svijesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije prije dolaska Hitne ju je pokušala reanimirati, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - kazala je 40-godišnja mještanka za 24 sata.

Nesretna žena iza sebe je ostavila šestero djece i supruga.

Komentara 5

IM
Immanuell
13:47 06.08.2018.

Užas........... Molim državna tijela da uskoče ovom čovjeku dok ne podigne djecu na vlastite noge. Za ono što njega čeka nitko nema financijske snage. .

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:29 06.08.2018.

Strašno! Žao mi je gospođe i pogotovo supruga, koji ostaje sam sa šestero djece! Ali, neka nam svima bude upozorenje! Koristite kacige za bicikliste! Znam, stvar je navike. Ali spašava!

TR
tramontana
14:14 06.08.2018.

A tuge, šestero dice. Verujem da će službe reagirati i biti od pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije