Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŽUPANICA OBJAVILA
Povratak na članak

Hitna pomoć na Krku nije odgovorna za smrt pacijenta

Prema dosad dobivenim podacima hitna pomoć nije izravno kriva za smrt starijeg muškarca pred vratima Doma zdravlja Krk.

Komentari 4

OB
-obrisani-
19:11 04.11.2011.

Naravnoda nisu krivi, ako postoji jedna ekipa koja je bila u povratku sa intervencije, no da postoji i deset timova opet bi priča bila ista u jedanestom slučaju. Ovo je ona ružnija strana života na otocima kojima tepamo samo zaa turističke sezone, sva manja mjesta imaju jedan tim, ako je on vani onda drugog jednostavno nema, samo ljudima je to teško za shvatiti. A sve to kako vidimo i košta, sada se postavlja pitanje kome je bilo u interesu stopirati projekt helikopterskog zbrinjavanja na nivou cijele Hrvatske koji “kupuje“ taj zlatni sat u hitnoj medicini koji bi koštao porezneobveznike manje od pet kutija cigareta mjesečno, to je projekt koji je pokušao oživiti i stranački predstavnik HSS-a u Zagrebu ali za to nema sluha niti u jednoj vladi jer nisu se oni tome dosjetili a i nitko ne bi dobio “pripomoč“

VL
SL
slyvia
05:16 05.11.2011.

A gdje je to zapravo Liburnija? Znam stari naziv za ilirsku i rimsku pokrajinu, ali sto je to danas kada koristimo druge nazive? Hitna pomoc nije skrivila infarkt pa samim tim nije kriva jedino sto nije bila hitna, pa nini pomoc u ovom slucaju nazalost, sto je zapravo sramota da cijeli Krk nema niti jednu dezurnu hitnu sluzbu pri bolnici. A tolika nezaposlenost u Hrvatskoj... pa jos turisticka zemlja i kraj :-(..

VL
AU
austria
07:44 05.11.2011.

Dobro da naš Smranader ima dobru zdravstvenu njegu. Tko bi hranio Mirjanu i ugledne kćeri? Sreća, imamo ministra Milinovića, samozatajnog, europski nastrojenog i kulturnog gospodina.

VL
OG
Oger
09:06 05.11.2011.

Hitna pomoć na Krku nije odgovorna za smrt pacijenta KRIV JE MILINOVIC

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.