Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Poljskoj
Povratak na članak

Hitler u kampanji protiv pobačaja

Poljska nevladina organizacija Pro-Pravo na život počela je bizarnu kampanju protiv pobačaja u kojoj koristi lik Adolfa Hitlera.

Komentari 7

MO
Morkin
08:10 04.03.2010.

Hitler je IDEALAN za ovakve kampanje. Svi totalitarni režimi koriste abortus kao jednu od glavnih poluga svoje politike temeljene na VLADANJU ljudskim životom i smrću. Hitler je abortus podigao na pijedestal kao simbol \"OSLOBOĐENJA\" (baš kao i zapad danas) od svih onih koji nisu pasali njegovoj viziji \"novog poretka\": Romkinje, židovke, Slavenke, političke protivnice, prostitutke - sve su one bile smeće nevrijedno djece, pa su masovno već na početku njegove vladavine 30tih poput stoke dovođene na ovakav tretman. I sve je to opravdavano \"racionalnim\" razlozima, sa stručnim mišljenjima ozbiljnih znanstvenika (do kraja 2 sv. rata eugenika je bila jedna od najpopularnijih znanosti na zapadu, a danas, sa porastom sekularizacije (tj.ateizma kao \"državne religije\") i moralnog relativizma ponovo se vraća - ovaj put u formi ZLOPORABE genetike i medicine. Naravno, ako se može ubiti nerođeno dijete, onda je ISKLJUČIVO PITANJE VREMENA kada će sve drugo postati sasvim normalno i prirodno, pa su u 3 Reichu uskoro zaredale i masovne sterilizacije \"bezvrijednih\" žena (prevencija je najbolje \"liječenje\"), a ovakvo \"pomicanje granica\" s početkom rata je sasvim prirodno (za takav sustav vrijednosti) rezultiralo, logično, GENOCIDOM milijuna u plinskim komorama. I danas totalitarni režimi naprosto obožavaju abortus kao glavno oruđe kontrole populacije svojih podanika, pa tako u Kini postoje čitave mobilne ekipe sastavljene policajaca i medicinara koje upadaju u kuće i stanove te doslovce \"na licu mjesta\" provode nasilne abortuse protiv svih onih koje su susjedi \"otkucali\" da ne poštuju vrhunaravne direktive države tipa \"jedna obitelj, jedno dijete\". I to se uvijek opravdava i objašnjava \"logičnim\", \"razumnim\", \"racionalnim\", \"znanstvenim\" \"argumentima\". NA zapadu se, nakon legalizacije \"pobačaja\" sada logično legalizira i \"eutanazija\", koja će iza 2020, kada eksplodira problem starenja zapada prerasti u GERONTOCID (masovno istrebljenje milijuna staraca koje će biti objašnjeno i opravdano također sa \"logičnim\", \"razumnim\", \"racionalnim\", \"znanstvenim\" \"argumentima\", a podržano od medija i stanovništva nesposobnog za bilo kakvo odricanje i/ili žrtvovanje SVOG OSOBNOG potrošačkog komoditeta i visokog standarda).

VL
OB
-obrisani-
23:07 03.03.2010.

Da je Hićo pobjedio . Ovog svedanašnjeg sranja nebi bilo.

VL
KA
Karla
21:05 03.03.2010.

Slike jesu šokantne jer je i sam pobačaj više nego šokantan: majka traži i doppušta ubijanje svog djeteta koje se ne može braniti a nema ni advokata koji bi tražio da se poštuje njegovo pravo na život. Traženje da se uklone slike je traženje da se sakrije istina. A Hitler se tu dobro uklapa jer je i on odlučivao tko će živjeti a tko umrijeti: svi bolesni, oštećeni, ružni, druge rase itd. trebali su biti ubijeni. Ne osuđujem i ne sudim ali istina ne prestaje biti istina ako se prešućuje.

VL
ST
starimladi
21:40 03.03.2010.

Oglašavatelji su zanemarili frapantnu činjenicu - naime u Trećem Reichu, kao i svom totalitarnim režimima abortus je bio najstrože zabranjen i kažnjavao se smrću. Svi totalitarni vladari žele biti gospodari života i smrti, a opsjednuti su i željom za što većim brojem podanika i potrošnog topovskog mesa. Fetu, koji nema nikakve moždane funkcije i koji nije sposoban za samostalan život, ne možemo tretirati kao živog čovjeka osobu (kao što ni čovjeka s utvrđenom moždanom smrću ne tretiramo kao osobu i možemo mu povaditi organe) niti možemo ženu prisiljavati da služi kao sredstvo za održavanje života fetusa protiv vlastite volje. Neke stvari, kao ljubav i roditeljstvo jednostavno ne idu na silu.

VL
OB
-obrisani-
23:58 03.03.2010.

tribalo bi prostudirati, kako je Adolf izvuka svoju zemlju iz Recesije i Krize..., koja je bila vrlo slicna Danasnjoj...,\"cíni se da i Ameri , delaju slicno...\"

VL
JU
juma
00:30 04.03.2010.

Simptomaticno je kako se lik Adolfa Hitlera sve cesce pojavljuje u reklamnim kampanjama. Mada, mozda za ovu kampanju i nije najbolje odabran, jer zorno pokazuje, kako se za covjecanstvo u cjelini pojedinacni abortus ponekad ipak isplati.

VL
ST
starimladi
19:07 04.03.2010.

Morkin,u nacističkoj Njemačkoj abortus je bio najstrože zabranjen i kažnjavao se smrću. Hitleru je abortus označavao smanjenje broja novih arijevskih ratnika. S pripadnicima nepoćudnih rasa nije se obračunavao prisilnim abortusima, već njihovim istrebljivanjem. Totalitarni režimi inače su opsjednuti brojem podanika koje mogu kontrolirati tako da je u Chauseskuovoj Rumunjskoj čak postojala \"ginekološka policija\" koja je provjeravala ciklus žena, da ne bi slučajno u tajnosti obavili abortus. Abortus je bio i najstrože zabranjen u Francovom režimu. Kina je sasvim drugi problem zbog prenaseljenosti, tamo se kao nači kontrole rađanja preporuča kontracepcija, a ne abortus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.