Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpuštena zbog teksta o dugu Mrsićeve supruge
Povratak na članak

Hina: Ukrala je tekst; novinarka: Poslala sam ga HKDU-u

Smilja Škugor tvrdi da HKDU nije proslijedio teskt medijima, a da to nije učinila ni ona. Kaže da zna tko je poslao tekst

Komentari 36

Avatar abakus
abakus
09:43 02.10.2016.

Ovo objašnjenje HINA-e je jednostavno glupo. Ako je tekst identičan zaustavljenom objavljen naknadno, nakon izbora, onda je jasno da ni o kakvoj doradi nije bila riječ već o - cenzuri. I ni o čemu drugom. Otpuštena novinarka zbog toga je zviždačica i treba je zaštititi. A ravnateljicu koja "zaustavlja" tekstove o kriminalu i krađi novca poreznih obveznika zbog nepostojeće obrade te nakon toga, da bi zaštitila sebe, daje otkaz zviždačici koja je na taj kriminal zaštićen ravnateljičinom cenzurom ukazala, treba kazniti visokom novčanom kaznom i otpustiti. Točka.

VL
DR
draxy
09:46 02.10.2016.

Tako prodje onaj koji javno obznani malverzacije SDP-ovaca.Očekujem da HND i Saša Lekovič daju potporu novinarki što se naravno neće dogoditi.

VL
IV
Ivan50
09:59 02.10.2016.

Alo Sasica Lekovic daj se oglasi u zastitu novinarke,ili si se oglasio ali na 99 stranici VL.Koja pristranost lijevicara i guzicara propalog prodavaca vrecica usisavaca Kirby ,a da i propalog sekretara ckskh.A da i rekordera po broju izgubljenih izbora za redom.

VL
FI
Fisherman
09:54 02.10.2016.

Price o cenzuri smjesne, a zena dobila izvanredni otkaz zbog toga sto je javnosti otkrila istinu.....Dobro ko ce vise i toj doticnoj Branki Valentic neko uruciti otkaz?

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
10:33 02.10.2016.

Koja je ovo udbaška država!

VL
TA
tajgan
10:15 02.10.2016.

Ipak nam nedostaje još jedna lustracijska oluja da bi smo mogli kao normalno društvo naprijed.

VL
DH
dalibor.hren
11:00 02.10.2016.

Zbog čega bi lopovluk bio tajna? Novinarku je trebalo nagraditi!!!

VL
AB
abendblatt
10:40 02.10.2016.

Super, pociniteljima kriminala, ne platisi dugovanja SDP-ovom bivsem ministru Mrsicu se podilazi, stiti ga se, ne objavljuje njegov kriminal, a jednu novinarku zbog istine izbacuje s posla, komunisticko jednoumlje djeluje.

VL
ST
Stijena001
10:23 02.10.2016.

Da li bi dobila otkaz da se radilo o Peri Pericu?

VL
BI
billynik
11:08 02.10.2016.

KOje licemjerno objašnjenje, sjetimo se gđe Lepeš ili kako se već zvala kad je objavila bankovni račun Ankice Tuđman kako je to bilo pravdano u javnosti. Ovdje se radi o novinarki kojoj je to posao. Ljiggavci.

VL
DO
DonQuijote
10:51 02.10.2016.

Nije to niti prva a niti posljednja afera ljevice koja se uspješno zataškava. Mediji su, čast izuzecima kojih nema mnogo, uglavnom vrlo lijevi, toliko lijevi da su u stanju prikrivati največe zločine SDPoavaca i HNSovaca a stovremeno se podizati naa zadnje noge na najmanju pogrešku nekoda iz centra ili s desnice. Staljinizam je još uvijek živ u hrvatskim medijima.

VL
DU
Deleted user
11:19 02.10.2016.

Naputak ne pisati o kriminalu vezanom uz partiju inače letiš ili partija štiti svoje kriminalce.

VL
DU
Deleted user
11:06 02.10.2016.

Tja, kaj se more. U ovoj miloj i dragoj Lijepoj Našoj prije ili poslije teško (čak i nepovratno) nadrapa svatko tko se i samo drzne promicati istinu, jer to je smrtni grijeh koji ovo naše licemjerno, prijetvorno i do srži pokvareno društvo jednostavno ne može oprostiti nikomu. Svaki istinoljubac sâm je sebe unaprijed osudio na posvemašnji društveni prezir. U nas je kudikamo bolje, sigurnije, poželjnije i probitačnije biti lopov bilo koje vrste i bilo kojeg ranga, nego uvjereni tragalac za istinom. Eto. kao društvo dospjeli smo do te zastrašujuće i razarajuće točke. Put natrag vjerojatno nećemo prijeći nikada jer nam je društveni i polički moral potonuo dublje nego što je najveća dubina Atlanskoga i Tihog oceana. Ugušit ćemo se u smradu i kalu vlastita nemorala, kao uostalom i cijela "demokratska" i "napredna" Europa. Ako nas prije toga zauvijek ne potopi migrantski val iz Azije. Amen.

VL
DA
damascus
12:32 02.10.2016.

Situacija je posve zlera, da se nakon ovoga kompletna upravljačka struktura HINE zamijeni novom. I zašto se s time čeka. Ovo sluđivanje naroda sa nepoduzimanjem, (MUP, HAVC, HINA, IPSOS i mnogi drugi) primjer su nefunkcioniranja države i uzurpacije državnih prerogativa od izvaninstitucionalne klike koja se postavila iznad vlasti naroda.

VL
B2
bokida 2
10:50 02.10.2016.

Gdje je Leković da sada traži pravdu i zaštiti poštenu novinarku. Očito su ljevičari u ovom društvu zaštićeni ko medvjedi Još jedan primjer zašto im je Hasanbegović trn u oku.

VL
TS
tsomething
10:49 02.10.2016.

OK, dal mi trebamo sad razglabati o tome tko je ukrao ili nije objavio tekst ili bi se trebali posvetiti sadrzaju teksta i pritisnuti "kradljivce"?

VL
DA
darkog
12:58 02.10.2016.

Puno je tu mutnoga i ne bi samo ova novinarka trebala biti žrtva. Tekst se dva dana prije izbora daje na doradu. Obično ga autor teksta mora doraditi. Ovdje to nije slučaj jer autorica teksta nije dobila tekst na doradu. Onda se objavljuje dva dana nakon izbora kada postaje jasno da osoba (suprug osumnjičene) na koju tekst ustvari cilja nije dobila vlast. I ova ravnateljica bi trebala dobiti cipelu s posla jer je očito da je prvo štitila Mrsića i ženu (dok je očekivala da će Mrsić ponovno biti u vrhu vlasti i time zlorabila svoj položaj u svrhu zaštite pojedinca koji se ppo svemu sudeći ne ponaša u skladu sa zakonom), a kad je vidjela da se to nije desilo objavila identičan tekst onome za kojeg je par dana prije tražila doradu. OVako smješa "izgovor" ne bi dala niti djeca u vrtiću.

VL
DU
Deleted user
13:15 02.10.2016.

A i ovi vrli novinari stave naslov: Ukrala je tekst! Najbolje bi bilo, po njima, ne da je dobila otkaz, nego na robiju (a možda žale sto nema više suda partije, da presudi u ime naroda). Sreća da će se novinarska udruga Saše Lekovića žestoko oglasiti i stati u zaštitu novinarske profesije.

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
12:59 02.10.2016.

Mirando razvaljuje. Mirando vlada. Mirando je gazda. Novinarki Škugor bi bolje bilo da se zabarikadira u stanu, jer nipošto nije isključeno da joj lepi Mirando i Partija neće poslati svoje partizanske trojke u posjetu. A ako još Prle i Tihi dođu, e onda je stvarno obrala bostan. Kakav HND i Saša Leković (i oni su s Partijom na "ti", takoreći partijski ljudi bili i ostali!), kakav Europski sud za ljudska prava, kakvi bakrači... Sada Mirando i Partija imaju riječ.

VL
DU
Deleted user
13:11 02.10.2016.

Nema dežurnih "ljevičara" sa ovog portala, ne "komentarišu" ovaj članak. Šteta što navedena gospođa i njezin muž nisu "kradezeovski kamenjarski ravnoglavci"! Koliko bi ih samo komentiralo, a ovo ih je valjda malo šokiralo! Pa kako je moguće da "antifašisti" ii napredna, tolerantna ljevica, sa visoko postavljenom ljestvicom može raditi ovakve stvari?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.