Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo joj dosadno

Hillary dosadu na sastancima UN-a kratila crtanjem po dokumentima

hillary clinton (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.09.2012.
u 10:03

I političari se znaju opustiti kao i obični ljudi, poručuje primjer američke državne tajnice

Nema tog posla koji barem na trenutak ne može biti zamoran i dosadan. Zna to dobro Hillary Clinton koju su fotoreporteri, navodi Daily Mail, uhvatili kako tijekom zasjedanja Vijeća sigurnosti UN-a očigledno preduge govore kolega o situaciji u Siriji ''krati'' iscrtavanjem zvjezdica, oblaka i samo njoj razumljivih apstraktnih oblika po službenim dokumentima.

Samo nekoliko trenutaka kasnije američka državna tajnica pribrala se i prvi put progovorila o povezanosti Al-Qa'idinih centara u Sjevernoj Americi s napadom na veleposlanstvo SAD-a u libijskom Benghaziju.

No Hillary nije jedina američka političarka čije je skice zabilježilo oko kamere. Poznat je i slučaj bivšeg predsjednika SAD-a Ronalda Reagana koji je volio crtati dijelove ljudske anatomije i karikature, a te su skice u javnost dospjele zahvaljujući legendarnoj britanskoj premijerki Margaret Thatcher koja ih je dobila i čuvala još od summita u Ottawi 1981. godine.

>>Mitt Romney zaboravljao imena, brkao glavne gradove...

Komentara 2

KO
Kora
10:40 27.09.2012.

Mora crtati kad ne može izići zapalit cigaretu.

OL
olovka
21:48 27.09.2012.

Dokaz , koliko je interesuje ono sto se desava kad se sastanu ujedinjene nacije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije