Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promašaj godine
Povratak na članak

Društvene mreže se uzburkale zbog jednog detalja na naslovnici magazina

Pretpostavljamo kako je riječ o gafu, a ne nečijim subverzivnim namjerama da Clinton prikaže kao personifikaciju nečastivog

Komentari 8

Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:51 13.03.2015.

Pa BIll joj je nabio rogove puno prije Time magazina i to ne samo s Jenifer Flowers i Monicom Lewinsky. Medjutim oligarhija koja vlada Amerikom na silu gura obiteljsku liniju Clinton-Bush duopol kako bi se nastavila politika koju provode vec decenijama. Toliko od "demokratskom procesu" koji se svodi na dvije obitelji, Bush i Clinton.

VL
PA
pacoje
10:07 14.03.2015.

djavol (vrag) ima rogove,to je istina...a ovi predsjednici i mnogi tu oko njih rade iposlove koje vrag zeli

VL
NE
Nepokolebljiv
18:48 13.03.2015.

Da li je clanak vrijedan komentara?

VL
MX
Mister X
22:42 14.03.2015.

Demokracija na Hrvatskom odmah shvača igru ne da nesmiješ nešto reči napisati ; nego demokracija ne poštiva niti fotografiju ( Ponašaju se kao ili još naprednije muslimana kada praviš karikaturu od Alaha ... ) Ovdje nema karikature a i "rogovigovi " ne postoje nisu crnom bojom obojani nego vragovi sotone vide sve i ono što ne postoji ! Da bi uveli slobodu urednika novinara ...Grafički urednik Timea vjerojatno će mnogo toga morati objasniti svojim šefovima nakon što je na naslovnici novog broja magazina Hillary Clinton osvanula s M- rogovima..

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:49 13.03.2015.

Plotto ce svrsit kad vidi ovo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.