Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promašaj godine

Društvene mreže se uzburkale zbog jednog detalja na naslovnici magazina

Time,Hillary Clinton
Foto: Time
13.03.2015.
u 18:42

Pretpostavljamo kako je riječ o gafu, a ne nečijim subverzivnim namjerama da Clinton prikaže kao personifikaciju nečastivog

Grafički urednik Timea vjerojatno će mnogo toga morati objasniti svojim šefovima nakon što je na naslovnici novog broja magazina Hillary Clinton osvanula s rogovima. Naime, naslovnicu krasi silueta bivše američke državne tajnice čija je glava pozicionirana ispod slova M i to tako da se čini kao da Clinton ima rogove.

Pretpostavljamo kako je riječ o gafu, a ne nečijim subverzivnim namjerama da Clinton prikaže kao personifikaciju nečastivog. Zanimljivo je i da ovo nije prvi slučaj dodjeljivanja rogova na naslovnici popularnog magazina.

Korisnici društvenih mreža primijetili su da su sličan tretman prije dobili Bill Clinton, Margaret Thatcher, Papa Franjo i, što je potpuno opravdano, Darth Vader.

>>Osoba godine prema magazinu Time je prosvjednik

>>CNN i Time suspendirali poznatog novinara zbog plagiranja kolumne

Komentara 8

Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:51 13.03.2015.

Pa BIll joj je nabio rogove puno prije Time magazina i to ne samo s Jenifer Flowers i Monicom Lewinsky. Medjutim oligarhija koja vlada Amerikom na silu gura obiteljsku liniju Clinton-Bush duopol kako bi se nastavila politika koju provode vec decenijama. Toliko od "demokratskom procesu" koji se svodi na dvije obitelji, Bush i Clinton.

PA
pacoje
10:07 14.03.2015.

djavol (vrag) ima rogove,to je istina...a ovi predsjednici i mnogi tu oko njih rade iposlove koje vrag zeli

NE
Nepokolebljiv
18:48 13.03.2015.

Da li je clanak vrijedan komentara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije