Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lonjsko polje
Povratak na članak

Hicima iz vatrenog oružja ubio dva konja, podižu kaznenu prijavu

Vlasnik konja štetu procjenjuje na oko 35.000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava zbog ubijanja ili mučenja životinja

Komentari 7

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
16:31 07.05.2019.

Neki čoravi krivolovac ih roknuo pod košute

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
16:58 07.05.2019.

Konjetina je najzdravije meso za konzumaciju.

VL
DU
Deleted user
17:49 07.05.2019.

nevini konji platili glavom,vjerojatno zato što ih gazda nije čuvao,već pustio bez nadzora da prave ljudima štetu. lakomija na poticaje a neučinkovita državna kontrola je suodgovorna.

VL
DH
dalibor.hren
15:32 09.05.2019.

Jesu li to oni koji nisu danas bili na zasjedanju Sabora?

VL
DU
Deleted user
16:38 07.05.2019.

Tko je pucao da pucao, taj je ten-kre.... nema ljepše životinje ( prijatelja čovjeka) od konja... ja lovim životinje fotoaparatom.. pa si zamislim ponekad- upucaš srnu i kaj onda?.. ne znam je ni oderati, nekom se možda i gadi... a divljač ima težak miris.... tako da ih više volim uloviti objektivom..... ako čitaš ovo, neka te sram bude.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.