Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORSKI KOTAR

HGSS u Ogulinu pronašao mrtvog mladića koji je nestao za vikend

HGSS
Foto: HGSS
27.03.2019.
u 08:44

Navodno se radi o 28-godišnjem Siniši Vignjeviću koji je nestao 23. ožujka.

Hrvatska gorska služba spašavanja u utorak je pronašla mrtvog mladića u potražnoj akciji na području Ogulina, prenosi OGportal.

Na svojoj stranici HGSS je izvijestio o nemilom događaju.

- Prema prikupljenim obavijestima od strane policije došlo se do indicija koje su upućivale da se je nestala osoba udaljila prema obližnjem šumskom području zbog čega su pozvali i nas da se priključimo u potragu sa svim našim raspoloživim resursima.

Ubrzo po zaprimljenoj obavijesti na teren se uputilo pet naših članova zajedno s jednim od naša dva potražna tima, a ovaj put smo i koristili dron kojim je iz zraka brže pretraženo veće područje koje nije bilo obraslo drvećem i niskim raslinjem.

Na žalost ova potraga je okončana tužno pronalaskom beživotnog tijela nestale osobe na teško pristupačnom šumskom području. Nakon obavljenog policijskog očevida naši članovi na terenu pomogli su transportu tijela nestale osobe do najbliže prometnice gdje je predano nadležnim službama.

Ovim putem upućujemo iskrenu sućut obitelji i zahvalu svima koji su pomogli u potrazi za nestalim -

Informacije govore da se radi o 28-godišnjem Siniši Vignjeviću koji je nestao 23. ožujka. Tijelo je pronađeno blizu njegove kuće kod Ogulinskog Hreljina.

Šest osoba ozlijeđeno u sudaru dva osobna automobila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije