Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI

HGSS opet ima urnebesna upozorenja za turiste! 'Do not use Luftmatratzen!'

HGSS
Foto: Facebook
14.07.2017.
u 15:51

I obavezno uzmite osobnu iskaznicu!

Hrvatska gorska služba spašavanja s pravom je ponos Hrvatske, a svaki spašeni život dokaz je da njihovi hrabri članovi dobro obavljaju svoj posao.

Prošle smo se godine nasmijali upozorenju o japankama u kojima turisti često idu planinariti misleći kako je u pitanju lagana uzbrdica, a ne Velebit. A ove su godine pripremili posebnu 'poslasticu'. Savjete za turiste na čak nekoliko jezika. Na što su ih upozorili?

Dragi turisti,

ako ste na hrvatskoj obali a vjetar puše u suprotno od kopna, prema otvorenom moru, molim vas ne nosite 'Luftmatratzen'. Ako se ipak odlučite na njega, uzmite osobnu iskaznicu kako vas talijanska obalna straža ne bi zamijenila za migrante.

Hvala

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
17:02 14.07.2017.

Svaka čast, bomeš sam se spigal od smjeha >;-))

DU
Deleted user
17:21 14.07.2017.

He, he, bolje i to nego "nafukovaci" madraci....

Avatar Papatest
Papatest
00:26 15.07.2017.

Kao da im je pamflet složio Krstičević

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije