Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabina Škrtić
Povratak na članak

'HGK kreće u smjeru promjena koje nisu ugodne'

Potreban je novi plan rada, ali ništa se ne smije raditi preko noći, ni rezanje članarina ni smanjivanje doprinosa, čulo se u Komori

Komentari 2

TE
TechnoCroat
18:35 20.11.2013.

"ni rezanje članarina ni smanjivanje doprinosa". Ne slazem se. Stavite clanarinu kakvu hocete, ali dobrovoljnu. Pa ce ce komora prosperirati ako je od koristi clanovima ili propast ako nije. Svaka kuna koja je silom nametnuta je podlezna zlouptorabi. Prekinite vec jednom sa komunistickom ideologijom i prisilom.

VL
VG
vgboy
18:31 20.11.2013.

za početak treba osnovati nekoliko povjerenstava da utvrde stanje.......ha ha ma treba ih sve rastjerati da više ne troše ,ako može glavni da vrate ono što su uzimali godinama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.