Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS PODUZETNIKA KOMENTIRAO GLASOVANJE SABORA
Povratak na članak

'HGK je simbol korupcije. Ovaj rat je tek počeo, ali prva bitka je dobivena'

Smatraju također kako je većina saborskih klubova bila je spremna na promjenu, dok je HDZ odlučio opstruirati želju poduzetnika, građana i zastupnika

Komentari 5

MT
mel_torme
23:22 29.01.2021.

Članstvo u HGK može biti isključivo dobrovoljno, ali u tom slučaju članovi pristaju na članarinu.

VL
EM
emojmile
18:17 29.01.2021.

Ekipa koja radi U HGK je poslovna sramota. Ljudi imaju svoje firme, svoje kafiće. Kad su imali priliku raditi u realnom sektoru izdržali su kratko. Posao im je bio podijeliti otkaze. Nije u pitanju 42 kune,nego x puta 42 kune kojima je plaćaju cackasi nosa. Nitko nema ništa protiv da mi imamo državni proračun i službenike. No oni moraju biti na usluzi STANOVNICIMA REPUBLIKE HRVATSKE.

VL
MA
marinamb
09:55 31.01.2021.

HGK ima jako puno posla, jer da nema, ne bi bilo toliko zaposlenika, zar ne? Znači oni mogu svojim radom zaraditi dovoljno za svoje plaće i troškove. Ne trebaju nikoga prisiljavati da plaća članarinu. Tko želi neka se učlani i plaća, njima će to biti višak koji će potrošiti na unapređenje kvalitete svojih usluga. Dakle, ne treba ukinuti komore, krasno je što imaju tako dugu tradiciju. Treba ukinuti OBAVEZU plaćanja članarine. Članarina MORA biti dobrovoljna. Svim komorama treba dati priliku da rade i da zarade plaću svojim radom.

VL
DU
Deleted user
10:55 30.01.2021.

"GLAS PODUZETNIKA" mjenja HGK. Možda bude manja članarina..

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
21:28 29.01.2021.

Svi vi propagirati nečiju politiku. U ovom slučaju neprincinpjelnu koaliciji ljevih i desnih. Pa bio je licemjerni SDP na vlasti 2 puta pa što ga u to vrijeme nije ukinuo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.