Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dvojio

Heroj! Skočio na tračnice i spasio muškarca od sigurne smrti

podzemna (1)
Screenshot Youtube
30.03.2013.
u 14:07

Christopher Knafelc čekao je vlak u četvrtak kada je vidio muškarca koji je zakoračio i pao na tračnice. Odmah je skočio na tračnice kako bi pomogao muškarcu iako je znao da će vlak doći u sljedećih nekoliko minuta

Muškarca iz Philadelphije nazivaju herojem nakon što je skočio na tračnice podzemne željeznice kako bi spasio muškarca koji je pao na tračnice, pišu strani mediji.

32- godišnji Christopher Knafelc čekao je vlak u četvrtak u Philadelphiji kada je vidio muškarca koji je zakoračio i pao na tračnice. Odmah je skočio na tračnice kako bi pomogao muškarcu iako je znao da će vlak doći u sljedećih nekoliko minuta, a obojica su se nalazila i samo nekoliko centimetara dalje od treće tračnice koja je bila pod naponom.

Željeznički promet je srećom zaustavljen, a Knafelc je držao glavu i vlak muškarca u stabilnom položaju dok nisu došli vatrogasci.

- Imao sam plan da ako vlak dođe da ga zakotrljam s tračnice na kojoj je ležao- rekao je hrabri Knafelc. 

Istražitelji još uvijek ne znaju zašto je muškarac čiji identitet nije otkriven pao na tračnice. Odvezen je u bolnicu te je u stabilnom stanju. 

>> VIDEO Onesvijestila se i pala pred vlak, spasio je policajac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije