Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPRIJEČILI OTMICU

Heroj iz Knina i njegov prijatelj spasili dječake u Njemačkoj: Manijak ih je pokušao odvući u kombi

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
26.10.2023.
u 11:57

Svjedoci su vidjeli kako nepoznati muškarac pokušava uvući 10-godišnje dječake u vozilo. Dječaci su vrištali što je privuklo pozornost radnika

U njemačkom gradu Böblingenu u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg spriječena je otmica 10-godišnje dječake koje su spasili slučajni prolaznici, a jedan od njih je Duško Vukobrat iz Knina. On je na Facebooku objavio je video kombija kojeg je vozio otmičar, a u koji je pokušao uvući maloljetnika. 

Policija je izvijestila da se sve dogodilo u srijedu u 8 sati ujutro u južnom dijelu grada kada su dječaci išao u školu. Muškarac u dobi od 51 godine vozio je sivi Volkswagen T5 kojemu su stražnja stakla bila obložena srebrnom folijom kako se u njega ništa ne bi vidjelo. 

Dvoje prolaznika čulo je vapaje u pomoć, a policija je potvrdila da su dječake izvukli iz kombija te su zadržali osumnjičenika do dolaska policije, piše Bild. Muškarac je odmah uhićen te je zadržan u pritvoru, a danas je trebao biti izveden pred suca. 

 

VEZANI ČLANCI: 

Duško Vukobrat koji je rodom iz Knina na Facebooku je objavio snimku u kojoj tvrdi kako su on i njegov kolega Dragan spasili dva mlada života. Oni su bagerom blokirali put otmičaru i zadržali ga do dolaska policije. 

- Uspjeli smo iz ovog auta sad oteti ne jedno nego dvoje djece. Stavio je folije na auto i oteo je dvoje djece. Uspjeli smo djecu spasiti. Katastrofa - govori on u snimci. 

Fenix magazin piše da su svjedoci su vidjeli kako nepoznati muškarac pokušava uvući 10-godišnjeg dječaka u vozilo. Dječak je vrištao što je privuklo pozornost radnika. 

– Samo je intervencija dvojice svjedoka spriječila najgore - priopćila je policija.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marinalučica
13:12 26.10.2023.

Tko će ako ne Kninjani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije