Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAĐARSKI ODVJETNIK:
Povratak na članak

'Hernádiju nijedno tijelo nije dostavilo poziv da bude dostupan Hrvatskoj'

To je, tvrdi, dokaz da se ne poštuju ni hrvatske ni međunarodne pravne norme

Komentari 11

BO
booloo
13:09 30.03.2014.

i stranci znaju da je hrvatsko krivosuđe komedija partije.

VL
BO
booloo
13:11 30.03.2014.

noemy-no Sva nacionalna bogatstva sta je Tudjmanova mafija otela gradjanima za vrijeme i nakon rata, treba vratiti Hrvatskome narodu, a bandu u bloku poslati u Lepoglavu. ----------------------------------------------------------------------------------- i ti si član patije ? prvo utvrdi istinu pa onda sudi.

VL
DU
Deleted user
13:26 30.03.2014.

sudstvo u kojemu imamo 99% članova bivše KPJ u najmanju je ruku smiješno, ali djela im nisu smješna već zločinačka ................. strancima vjerojatno ovo još nije jasno ali kad postane letjet će perje

VL
XA
xaron
17:41 30.03.2014.

Pa ako je Hernady 100% nevin (kako on to kaže) neka dođe u Zagreb da svjedoci.

VL
AN
ANM
13:22 30.03.2014.

Klasična diktatura ! Partija te kudi, partija ti sudi !

VL
KA
KarlKutniak
13:23 30.03.2014.

Malo ozbiljnosti i realnosti, to je SKJ - SKH - mafija i njihovi poltroni!

VL
BO
booloo
13:44 30.03.2014.

nonemy-no. Tuđman je bio među onima koji su vodili obranu ove države i stvaralo ovu državu. dok je on bio živ HR.dug je bio 8.milijardi dolara (u toje uračunato i nasljeđe sfrj) nakon njegove smrti, kad je partija preuzela vlast,st, dug je 20 milijardi eura (što je oko 35 milijardi dolara). di je potrošena ta razlika,( taj novac ) ponovi osnove matematike.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
13:23 30.03.2014.

booloo - Istina je Hrvatski gradjani ne posjeduju vise ni jednu Banku i ni jednu profitabilnu drzavnu infrastrukturu. Sve im je oteto nakon rata, opljackano i pokradeno. Sve sta je bilo u vlasnistvu gradjana do 90-ih. Ne treba tu biti puno pametan, sve ti je pred ocima.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
13:06 30.03.2014.

Sva nacionalna bogatstva sta je Tudjmanova mafija otela gradjanima za vrijeme i nakon rata, treba vratiti Hrvatskome narodu, a bandu u bloku poslati u Lepoglavu.

VL
UM
Umjereni
13:36 30.03.2014.

booloo, ta "partija" je sada na vlasti dvije godine. Ako misliš da smo prije njih imali funkcionirajuće pravosuđe, onda - blago rečeno - zbogom pameti. Ne zdrava pameti jer taj stupanj treba postić, nego bilo kakav znak inteligencije koji see može svesti pod pamet. I nije noemy-no toliko u krivu. Kojekakvi bez pet kuna u džepu su se obogatili u Tuđmanovo vrijeme. Kakvu bi ti istinu utvrđivao??? Odakle Rojsu, vozaču autobusa, novac da gradi vilu iznad zagreba? Odakle Pašaliću novac da pokrene građevinski biznis? Odakle unuku Deanu novac da otvori banku? Odakle sestri Nevenki novac da se bavi biznisom? Svi su u komunizmu bili nepoželjni i nisu mogli steći nikakvo bogastvo. Ajde, pa nismo baš svi tako glupi da smo zaboravili kako se devedesetih "poslovalo".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.