Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

HEP nije obavijestio dubrovačku bolnicu o isključenju struje

bolnica sveti duh
Boris Ščitar/Pixsell
14.01.2010.
u 16:41

Ovaj je put, srećom, sve prošlo bez ozbiljnih posljedica, no pitanje je tko bi u suprotnom snosio odgovornost - komentirao je ravnatelj bolnice Branko Bazdan.

Neodgovorno ponašanje čelnih ljudi HEP-a zamalo je dovelo do velike tragedije. Naime, zbog problema s opskrbom električnom energijom koji na dubrovačkom području traju već mjesec dana, dijelovi grada isključuju se iz električnog sustava kako bi se cijela mreža popravila.

Tako je danas isključen dio grada u kojem se nalazi Opće bolnica na Medarevu, a da za to nije bilo prethodne obavijesti.

- Ako smo već suočeni s nestancima električne energije, bilo bi primjereno da se ranije obavijesti o planiranim isključenjima. Dubrovačka bolnica ima agregat, no u slučajevima nestanka električne energije treba proći i nekoliko minuta dok se cijeli sustav podigne.

Ovaj je put, srećom, sve prošlo bez ozbiljnih posljedica, no pitanje je tko bi u suprotnom snosio odgovornost - komentirao je ravnatelj bolnice Branko Bazdan rekavši kako su sve operacije zakazane za četvrtak otkazane.

Ključne riječi

Komentara 6

MU
Mućanin
16:57 14.01.2010.

Pa šta vi mislite tko i što je HEP? Kao da su oni dužni ikoga obavještavati o tome, kad i gdje će oni isključiti struju. Pa mislim stvarno?!

Avatar sebastian
sebastian
16:50 14.01.2010.

Neznam kakav je to agregat, samo trebao bi iste sekunde mrezu odrzati kad nestane struje, znaci prvih 30-60 sekundi preko baterija onda preko agregata, tako da se nista nebi primjetilo, u svakome slucaja trebaju ove neznalice od HEPA bolnicu obavjestiti !!!!

PU
pinjuhda_urednik
17:08 14.01.2010.

Zamislite da vam je netko od obitelji bio na operaciji i zbog nestanka struje operacija nije uspjela i umre! Umre zbog idiotizma i neodgovornosti i vi cjeli život živite s tom činjenicom.Hvala Bogu što se nije ništa tragično dogodilo i odmah tražiti smjenu,ovo je neoprostivo.I svaka bolnica mora imati kvalitetan agregat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije