Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PILOTA I POSADE

Helikopter ukrajinskih oznaka uočen na polju kod Karlovca: Otkriveno o čemu je riječ

Zagreb: Helikopter Hitne medicinske službe u RH nakon probnog leta sletio na helidrom KB Dubrava
Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
27.10.2023.
u 18:28

Vlasnik helikoptera je imućni Ukrajinac koji je iz Italije danas letio u Zagreb

Skupocjeni helikopter ukrajinskih oznaka uočen je danas na polju kod Karlovca. U helikopteru nije bilo pilota ni posade, a mještane je prizor iznenadio. Intervenirali su kriminalistički inspektori Policijske uprave karlovačke i druge nadležne službe, no ispostavilo se kako nema potrebe za panikom. 

Kako navodi Jutarnji.hr, vlasnik helikoptera je imućni Ukrajinac koji je iz Italije danas letio u Zagreb. Taj let bio je prijavljen, no potom se bez dozvole zaputio prema Karlovcu kako bi otišao u lov. Naime, zaputio se u lov na divlje svinje što je navodno organizirala jedna agencija koja se bavi lovnim turizmom. Vlasnika helikoptera očekuje pozamašna kazna. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Jaka južina pogodila Pulu: Sanira se materijalna šteta nakon nevremena

Ključne riječi

Komentara 11

AV
avangero
19:26 27.10.2023.

Oduzeo bi mu ja helić a njega u Ukrainu, pa neka tamo lovi ruse

Avatar Asterix
Asterix
19:55 27.10.2023.

Tog junaka bi trebalo otpremiti u Ukrajinu, montirati mitraljez na helikopter pa neka lovi divlje Ruse.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
19:33 27.10.2023.

Znači, tip se spustio na livadu, uzeo pušku i išao hvatati vepra. Ne znaju što bi iz objesti. Najkorumpiranija zemlja na svijetu. Pukovnici i inžinjeri imaju po 300 eura plaću, sve živo će morati dati badava Amerikancima da mogu platiti sve to oružje, a ovi koji su provizije pobrali hvataju u nas veprove iz helikoptera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije