Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimne optužbe

Hebrang: Supruga je u službenom autu bila 15 minuta

hebrang
Žarko Bašić/Pixsell
11.01.2011.
u 08:31

Predsjedništvo HDZ-a dodijelilo mi je auto, a njime se koristim samo i isključivo u radnom vremenu, i to od srijede do petka

Pošto je potpredsjednik HDZ-a i predsjednik Kluba zastupnika te stranke Andrija Hebrang nedavno otkrio kako su stranački vozači HDZ-a potvrdili da su stranački automobili bili na raspolaganju supruzi i kćerima Ive Sanadera, to je bio još jedan dokaz koliko je obitelj Sanader otišla (pre)daleko u korištenju stranačkom i državnom infrastrukturom u osobne svrhe. Hebrang je dodao kako se kao prvi na listi u 2. izbornoj jedinici morao u kampanji služiti osobnim automobilom i plaćati vozača iz svoga džepa.

Međutim, netko je anonimnim SMS-om uzvratio Hebrangu optužbom da se i sam kao predsjednik Kluba zastupnika služi stranačkim Passatom te da njegov vozač uvijek vozi i njegovu suprugu. Od spomenuta Hebrangova vozača doznali smo da nije ovlašten davati izjave, ali da neslužbeno može kazati kako se Hebrang automobilom koristi samo u službene svrhe i da se u njemu ne vozi njegova supruga.

U izjavi za Večernji list Hebrang tvrdi da je riječ o drskoj laži nekoga tko je ugrožen najnovijim događajima.

– Predsjedništvo HDZ-a odlučilo je da kao predsjednik kluba, i to u posljednje tri godine, imam pravo na vozača i taj Passat. Prije toga sam, dva puta, kada je Sanader bio na čelu HDZ-a, bio prvi na listi HDZ-a u 2. izbornoj jedinici i kampanju odrađivao u svom osobnom automobilu. Službenim se automobilom koristim samo i isključivo u radnom vremenu, i to od srijede do petka. Ostalo vrijeme vozim se u svom automobilu, a u posljednje tri godine u tom automobilu moja se supruga vozila ukupno 15 minuta, i to kad smo zajedno išli na neki službeni događaj, a nikad u privatne svrhe – tvrdi Hebrang i kaže da zna odakle dolaze ovi napadi i tko ih organizira te što im je svrha.

Ključne riječi

Komentara 163

OB
-obrisani-
11:43 11.01.2011.

macor..kad se to hvalio???Gdje si to procitao??U bg politici ili 24 sata od novinara Slobodana Čedisavljevica???

BR
bronzi
12:12 11.01.2011.

....ali gospon sudija ja nisam pljačko banku samo sam uzeo šta sam mogao za petnajstak minuta

MM
Mladen Miletić
10:38 11.01.2011.

Hebrang: Supruga je u službenom autu bila 15 minuta , nemojte mene ja sam pošten ja samo lažem i izmišljam za Ivu i tako a sada se netko počeo i za mene interesirati kao da nismo mi svi isti uu vrhu HDZ-a vrh vrha a Sanader je samo dno dna i to se več zna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije