Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO Demoskop

HDZ zaustavio pad podrške, SDP i dalje u padu

Sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
07.07.2018.
u 11:18

Razina potpore politici Vlade u 20. mjesecu njezina mandata je 30,5%, što je 0,5% više nego u lipnju. Vladinu politiku ne podupiru 54,3% građana.

Po najnovijem mjesečnom istraživanju političkih preferencija u RH - CRO-Demoskopu, zaustavljen je pad potpore HDZ-u, dok SDP-u i Mostu i dalje pada, a Živom zidu raste. HDZ ima 25% potpore, drugi je SDP s 18,7%, treći Živi zid - 13,4% a četvrti Most sa 7,3%, javlja HRT. 


Na petom mjestu su Neovisni za Hrvatsku s izbornom potporom od 3,6%.  Na vrh ljestvice pozitivnog doživljaja političara i ovaj mjesec je "nitko", predsjednica RH je na drugom mjestu, a premijer treći.  Vrh ljestvice negativnog doživljaja političara predvodi premijer, na drugo mjesto vratio se čelnik SDP-a Davor Bernardić, dok su na trećem "svi političari".

Razina potpore politici Vlade u 20. mjesecu njezina mandata je 30,5%, što je 0,5% više nego u lipnju. Vladinu politiku ne podupiru 54,3% građana.   


Najvažniji događaj u lipnju je nastup naših hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Rusiji, slijede zbivanja vezana za Agrokor, a na trećem mjestu su loši demografski pokazatelji i iseljavanje.  
 
Predsjednica je za svoj rad dobila prosječnu ocjenu 3 (29,3% ispitanika), Sabor 2 (zadovoljavajuće - 38,8%) a Vlada također 2 (zadovoljavajuće -36,3%).

Komentara 62

RA
rafael885boban
12:14 07.07.2018.

Orjuna cvili ii kmeci

GU
Gustirna
11:55 07.07.2018.

Opet cetnik kamocemo dejstvuje po portalima u hrvatskoj...

Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:10 07.07.2018.

Pogledajte komentare sdp gubitnika i dobro svima poznatog ljevičarskog trola od 70+ godina "Kamocemo". Tip je klasični depresivni jugo-ljevičari, jako aktivan na ovom portalu, moderatori večernjaka mu toleriraju šovinizam, primitivizam, komentiranje članaka sa više računa jer ga vjerojatno i plaćaju,,, dok sve nas koji dišemo konzervativno, katolički i hrvatski briše. Komentari trola kamocemo su uglavnom copypast, lik je čisto zlo i lopina kao i svaki ljevičar, a najviše ovih dana njega i ostale jugo-ljevičare pogađaju uspjesi i sreća pojedinaca ili skupina, a kada su ti pojedinci i skupine domoljubi, nižu pobjede za Hrvatsku, to im uništava živce. Nije im lako, ljevičari se hrane negativom, a ovi ljevičari koji dežuraju po portalima se nemaju sa kime veseliti kada Hrvatska pobjeđuje, jadni usamljenici i depresivni jugo-ljevičari misle da je sve crno kao i njihovi jadni životi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije