Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRAJU OPTUŽBE

HDZ uzvratio oporbi: S čega smo 'skretali pažnju' kada je uhićena Rimac?

Foto: Ivica Galovic/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
10.09.2021.
u 18:47

- Čekamo Grbinovu reakciju - da vidimo hoće li i on, kao njegov Bauk, dovoditi u pitanje borbu protiv kriminala ili će tražiti odgovornost svojih stranačkih kolega - stoji u reagiranju HDZ-a

Iz HDZ-a stiže demantij optužbi da su današnja uhićenja poslužila za skretanje pažnje s afere u Kutini, što su ranije danas ocijenili Mostov Nikola Grmoja i SDP-ov Arsen Bauk. Na službenoj Facebook stranici HDZ-a objavljeno je reagiranje u kojem se navodi da su se spomenuti zastupnici takvim izjavama "razotkrili kao zaštitnici kriminala i borci protiv razotkrivanja nezakonitosti."

- Most i SDP zajedno u očajničkoj borbi protiv neovisnosti pravosuđa i razotkrivanja kriminala! Kako kaže izreka iz doline Neretve: U Grmoje su kratke noge! Tako bi se najjednostavnije mogla ocijeniti još jedna zlonamjerna laž MOST-ova zastupnika, koji insinuira da su današnja uhićenja u Međimurju politički motivirana s namjerom da “skrenu pažnju s afere u Kutini''.

S čega smo “skretali pažnju” kada je 29. svibnja prošle godine, jedva mjesec dana prije parlamentarnih izbora, privedena Josipa Rimac? Ili kada je početkom godine USKOK naložio policiji izvide u slučaju Ive Žinića. Da “HDZ vlada pravosuđem”, kako stalno insinuiraju SDP i MOST, zar bismo si takvu “reklamu” priuštili u trenucima dok tražimo povjerenje za novi mandat? - stoji u objavi.

Nadalje, navode da Grmoji i Bauku smeta činjenica da je pravosuđe danas neovisno, "jer to očito nije bio slučaj u mandatu prijašnje, SDP-ove Vlade".

- Kako navode mediji, SDP-ov saborski zastupnik i bivši čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač sumnjiči se da je inscenirao prijetnje smrću u svrhu kampanje za lokalne izbori 2021. Tada mu je, dok je izgleda besramno glumio plačući pred kamerama zbog „primljenih prijetnji”, podršku došao dati predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Čekamo Grbinovu reakciju - da vidimo hoće li i on, kao njegov Bauk, dovoditi u pitanje borbu protiv kriminala ili će tražiti odgovornost svojih stranačkih kolega. Jer dosad je Grbin, i to kao pravnik, u više rasprava pao na ispitu iz prava, licemjerno štiteći svoje drugove - zaključuju iz HDZ-a.

>> VIDEO Stjepan Kovač plakao pred novinarima

 

Komentara 14

VA
vatreni24
20:20 10.09.2021.

Hoće li sada Grba primiti Kovača u svoje krilo da ga utješi i uljulja pred kamerama ?

JO
JosefKa
19:12 10.09.2021.

Ok Vecernji, vidjeli smo reakciju. Gdje je clanak u kojem Grmoja optuzuje? Zakopan na dno portala (iako je svega nekoliko sati stara vijest) ili ga nije ni bilo?

Avatar southman
southman
19:04 10.09.2021.

Koje je sm.če ovaj Grmoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije