Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrušio se na plenkovića

HDZ uzvratio Milanoviću: Kukavičke uvrede koje ponavlja služe mu da pokuša odvući pozornost s pravog pitanja

Zagreb: Konferencija "Hrvatska kakvu trebamo - zelenim razvojem protiv klimatske krize"
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
26.04.2022.
u 14:59

Osim toga, uspaničeno štiteći sebe, upravo on sam stalnim izmišljotinama uvlači generale i branitelje u svoje prljave udbaške priče, stoji u objavi HDZ-a.

Nakon što se predsjednik Zoran Milanović danas se obrušio na premijera Andreja Plenkovića kojeg je 'počastio' s nekoliko uvreda te ga je nazvao Udbašenković. Ministra Marija Banožića nazvao je kriminalcem 'kojem trenutačni nitko ne može ništa'. Na njegove izjave reagirao je HDZ. 

"Udbaški poslušnik nastavlja s bezočnim lažima, i dalje izmišlja da su Andrej Plenković i Tomo Medved proglasili generale “udbašima”, „udbaškim pudlicama“ & “kriminalcima”. Prljava laž i kukavičke uvrede koje ponavlja služe mu da pokuša odvući pozornost s pravog pitanja: Hoće li - kao i 2013. - učiniti sve da udbaške ubojice i agenti završe na slobodi?

Osim toga, uspaničeno štiteći sebe, upravo on sam stalnim izmišljotinama uvlači generale i branitelje u svoje prljave udbaške priče.

Milanović - udbaški poslušnik. I jedina pudlica u svojoj otužnoj priči!", objavio je HDZ na Facebooku.

Podsjetimo, Milanović se dotaknuo i Plenkovićevih roditelja kazavši 'kome god je mater radila u bolnici i imala kartone generala, kome god je ćaća radio u uredu ravnatelja Televizije Zagreb, dakle partijske kontrole misli i utjerivača mišljenja, i tko god je predavao komunikologiju u komunizmu, taj je znao da ga štiti Udba".  Pritom je Udbu opisao kao napu iznad štednjaka "koja usisava smrad i negativne pare". "E, ta napa je bila Udba u vizuri ovog štednjaka – partije, za koju su radili 'Udbašenković' i slični. I danas se 'praviti grbav' i optuživati ljude koji su iznijeli Domovinski rat da su promotori i zaštitnici udbaša – to mogu samo ljudi koji su prošli udbašku školu", ustvrdio je.

Video: Milanović opsovao tijekom davanja izjave za medije: O je*ote! Što sam ja rekao, o kojoj djeci?

Komentara 16

Avatar decani
decani
19:18 26.04.2022.

Koja sramota za hrvatsku, presjednik i premijer se svadjaju ko mala djeca dok zemlja propada...

GL
gledamanevidim
21:44 26.04.2022.

ja sam cevape jeo u bosni i hrvatskoj i mogu vam reci da su i jedni i drugi dobri.

WT
WTF!
16:41 26.04.2022.

Oće to vrtićko prepucavanje prestati? Samo cirkus radite,a imamo ga dovoljno i bez vas 🤦‍♀️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije