Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija oporbe

HDZ: Tražimo hitno očitovanje Josipovića i Milanovića!

tomislav karamarko
Patrik Macek/PIXSELL
21.10.2012.
u 17:40

Ovaj slučaj, u ovom kritičnom vremenu pristupa Europskoj uniji, može napraviti ogromnu štetu Republici Hrvatskoj, smatraju u HDZ-u

Neovlašteno praćenje čelnih ljudi obavještajne zajednice, do sada je nezapamćeno i grubo narušavanje sustava nacionalne sigurnosti! Iako postoje brojne špekulacije, u ovom trenutku nije jasno čime je motivirana ta nedopustiva i protuzakonita radnja - stoga ne želimo koristiti ovu situaciju kao priliku za dnevno - političke obračune – stoji u priopćenju koje su poslali iz HDZ-a uz obrazloženje da su se odlučili obratiti javnosti “s obzirom na brojne zahtjeve medija da se predsjednik Hrvatske demokratske zajednice očituje o informacijama Večernjeg lista prema kojima je policija nezakonito pratila šefove sigurnosnih obavještajnih službi i članove obitelji Todorić".

Dodaju da ovakav slučaj, u ovom kritičnom vremenu pristupa Europskoj uniji, može napraviti ogromnu štetu Republici Hrvatskoj.

– Upravo zbog te opasnosti tražimo da se kao najodgovornije osobe sigurnosnog sustava, odmah javno očituju predsjednik Josipović i premijer Milanović, te da kao supredsjedatelji sazovu hitnu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost. Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko očitovat će se nakon što to učine navedeni dužnosnici i institucije, te kad budu dostupne podaci u kojoj je mjeri narušen sigurnosni sustav RH – kažu iz HDZ-a.

>> Policija nelegalno pratila telefone osoba iz SOA-e i Agrokora

Ključne riječi

Komentara 32

BI
bilikamen
09:13 22.10.2012.

Ovaj slučaj, u ovom kritičnom vremenu pristupa Europskoj uniji, može napraviti ogromnu štetu Republici Hrvatskoj, smatraju u HDZ-u ----------------------------------------------------------------------------------- Markane, ..........ma gdje će veće štete nego što je HDZ nanio Hrvatskom narodu. Uništio ga do dna duše. O kojoj ti to šteti pričaš. Opet gurate narod u tamnice.

SE
seppy
09:15 22.10.2012.

. .###....Svi su izgledi da će Karamarce morati uhititi samog sebe do kraja ...!!...## . Davorin Pavlović, bivši dugogodišnji šef tehnike u MUP-u i direktor poznate tvrtke Soboli, te prijatelj Tomislava Karamarka, nedavno je imenovan na poziciju predsjednika Uprave tvrtke Centar za vozila Hrvatske, koja je svojedobno bila povezana s korupcijskom aferom Daimler. . Pavlović je na toj poziciji zamijenio Ivana Penića. Centar za vozila Hrvatske je poduzeće koje je, nedavno je otkriveno, bilo osnivač tvrtke IM metal, osumnjičene za isplaćivanje tri milijuna eura mita neimenovanim hrvatskim državnim dužnosnicima povezano s poslom nabave vatrogasnih vozila njemačke kompanije Daimler Chrysler. . ...A stalno su optuživali neki SDP? Sad je jasno zašto ih se nije gonilo...!!. .

SI
sitnozubi
09:13 22.10.2012.

sta se cudite... pa udba radi i dalje...samo tiho... i tako sve ovo je tiha diktatura...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije