Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dogovora
Povratak na članak

HDZ i SDP ponovno odustali od izbora sudaca i povjerenstva

Iako su usuglasili sastav povjerenstva, HDZ i SDP nisu mogli dogovoriti hoće li prvo glasovati o ustavnim sucima ili o osnivanju povjerenstva

Komentari 5

GO
gordana93
23:39 06.10.2017.

svi sami strucnjaci,pojima nitko nema i oni ce zakljucivati sto?odlucivati o cemu? ovo je smjesno,to povjerenstvo je najobicnija smijurija i nacin da ti biseri isisaju za svoj nerad jos vise novca uzas i sramota,oni ce nesto istrazivati a pojima o nicem nemaju svi zajedno nemaju 5 godina staza u realnom sektoru svi na drzavnim jaslama najbolje da ih bude 50 i na svakom sastanku ce se samo dogovorit kada ce biti sljedeci sastanak pa tko normalan ovo moze podrzavati pogledaj samo popis tih strucnjaka koji trebaju biti u tom povjerenstvu grmoja,maras,brkic,hahahahahahahahaha srucnjaci,joj zlo mi je

VL
PU
Pukovnik
23:56 06.10.2017.

A što bi to istražili? Da ih sjedneš na slon oni ga ne bi našli.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
22:04 06.10.2017.

Dogovorili su se da će u Ustavni sud staviti po dva četnika i udbaša, a imaju samo tri mjesta, sad traže četnika koji je ujedno bio i udbaš.

VL
DD
ddh
22:13 06.10.2017.

Svi koji su danas pratili zasjedanje Sabora su jasno vidjeli, da je glasovanje sprijecio SDP i to na nacin, da prvo nisu bili u sabornici, a onda je Yugo-Bernardic skupio 22 od 36 zastupnika SDP-a, a sto nije bilo dovoljno za petrebitu dvotrecinsku vecinu. A crvena Romicka to prikazuje kao da su HDZ i SDP ponovno odustali od izbora sudaca i povjerenstva. To laganje i izvrtanje istine je toliko primitivno, da e moze jedino obrazloziti politicko-ideoloskom prostitucijom crvene i primitivne Romicke i njezinim pokusjima, kad SDP pocinje cirkus, onda za taj cirkus proglasiti krivim i HDZ. To je jedno bezstidno naavijanje crven komunjare za komuniste. Novinari moraju imati pravo pisanja i govora na svim podrucjima, ali novinarima koji namjerno sire lazi, koji sire ideolosku mrznju i stalno podmecu, nema mjesta u javnom prostoru i pitanje je, koliko ih se uopce moze nazvati novinarima, jer oni to i nisu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.