Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMANJE I DAVANJE MITA

HDZ pokrenuo postupak isključenja uhićenog Roberta Gotića

Damir Habijan, gradski vijećnik grada Varaždina
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
14.07.2022.
u 18:29

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina osuđuje bilo kakvu eventualnu korupciju ili nezakonitosti te se pouzdaje u institucije koje rade svoj posao i na kojima je provođenje svih istražnih radnji u ovom postupku, kaže saborski zastupnik Damir Habijan

HDZ Grada Varaždina podržava rad neovisnih i samostalnih pravosudnih institucija, i u slučaju provođenja dokaznih radnji vezanih uz izvođenje projekta dogradnje i rekonstrukcije uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Varaždinu, kao i u svim drugim slučajevima, rekao je saborski zastupnik Damir Habijan. Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina danas je donio zaključak o pokretanju postupka isključenja Roberta Gotića iz HDZ-a.

- Također, u studenom 2019. godine, Gradski odbor je pokrenuo postupak pred stranačkim Sudom časti protiv Roberta Gotića zbog nedolaska na sjednicu Gradskog vijeća kada se odlučivalo o prijedlogu nagodbe o zamjeni zemljišta između Grada Varaždina i tvrtke T&H Invest te zbog Gotićevog glasanja suprotno odluci Kluba vijećnika HDZ-a Grada Varaždina, kada je Gradsko vijeće odlučivalo o smjeni Denisa Mladenovića u Upravnom vijeću Gradskih bazena. Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina osuđuje bilo kakvu eventualnu korupciju ili nezakonitosti te se pouzdaje u institucije koje rade svoj posao i na kojima je provođenje svih istražnih radnji u ovom postupku. Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo prilikom donošenja zajedničkih odluka, a isto to očekujemo od svih naših članova - navodi Habijan.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
01:55 15.07.2022.

HDZ pokrenuo postupak domoljubnog uključenja uhićenog Roberta Gotića.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:13 14.07.2022.

Pojavu osuditi a druga spasiti

ZD
zdenkoj
19:24 14.07.2022.

Dajte mu drugarsku opomenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije