Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESLAGIVANJE
Povratak na članak

HDZ-ovka prešla Bandiću: U njegovoj je stranci veći naglasak na gospodarstvu

I dalje sam spremna za suradnju. Svemu što je za dobrobit grada ja svakako neću smetati, poručila je Mirjana Semenić Rutko

Komentari 5

Avatar kravata
kravata
08:29 25.08.2015.

Koliko je dobila od bandica ???

VL
R0
R00kie
09:33 25.08.2015.

uhljebistan

VL
Avatar comparator
comparator
09:43 25.08.2015.

Nadam se da će HDZ jednom shvatiti da se mora osloniti na radnike seljake i one koji nemaju posla radi komunističke klike koja je u gradovima zauzela oligarhijski princip upravljanja te poslove djeli ispod stola i sve to prikriveno zakonima koje je i sam HDZ prešutio. HDZ se mora boriti protib birokratske komunističke oligarhije koje je oličenje SDP. Napad svim sredstvima protiv bande ili Hrvatska nestaje. Braniterlji su stvorili Hrvatsku ali ju ne mogu održati bez osmišljene ekonomske politike na koju nemaju uticaja. Kao branitelj i domolub vidim jedinu prepreku napretku Hrvatske u birokratiziranoj državi i nadasve informativno blokiranosti javnosti. Narod je isključen iz zbivanja i ne dozvoljava mu se reći bilo što . Jaki mediji su u rukama jedne političke opcije koja je na žalost protiv promjena. Ovo što se događa u politici naoko izgleda kao prebjeg no možda je i revolt što me nebi iznenadilo. Gdje je taj zalet i jesu li političari na moro i namaču svoje ugojene guzice dok mi ostali čekamo njihovo kreveljenje u Saboru s nadom da se konačno može nešto pozitivno pokrenuti ?

VL
SU
SUBARU
11:21 25.08.2015.

Strašno,još jedan uhljeb,parazit na proračunu.

VL
AN
Anamarija10
15:15 08.09.2015.

Dobila je neki uhljebski poslić ali neka ide takve ne trebamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.